Hovedinnhold

Super-Elle singel igjen

(VG Nett) Elle Macpherson (42) har brutt med samboeren etter ni år.

Denne saken handler om:

GÅR FRA HVERANDRE: Supermodellen Ellen Macpherson (42) og forloveden Arpad Busson (42). Foto: EPA
GÅR FRA HVERANDRE: Supermodellen Ellen Macpherson (42) og forloveden Arpad Busson (42). Foto: EPA
Den australske catwalkdronningen, også kjent under tilnavnet «The Body», og den franske finansmannen Arpad Busson (42) kunngjorde bruddet i en pressemelding i helgen.

- Fortsatt venner

- Vi forblir svært gode venner, men har bestemt å gå fra hverandre mens vi finner ut hva vi ønsker for fremtiden, lyder det i meldingen fra paret som har to barn sammen - to sønner på syv og to år.

- Vi har hatt, og vil på mange måter fortsatt ha, et nært og godt forhold som har resultert i to flotte barn. Vår førsteprioritet er ansvaret som foreldre, melder paret.

Overraskende

Bruddet kommer overraskende. Selv om de to aldri har giftet seg, men nøyd seg med å være forlovet, har forholdet blitt sett på som et av de sterkeste innen showbiz.

I pressemeldingen skriver paret to at det ikke er noen tredje part involvert. De ber samtidig om forståelse for privatlivets fred i den tiden de står overfor.

Stjernemodellen har vært gift én gang før - med en fransk fotograf. De ble skilt i 1991 etter bare to år.

En av de store

Elle var en av de store supermodellene på 80- og 90-tallet - blant annet som forsidepryd på bladet Sports Illustrated og som undertøysmodell for Victoria's Secret. Hun har også flere mindre roller i filmer.

De siste årene har Elle konsentrert seg om egen undertøydesign.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys