Hovedinnhold

Pias glamour-jul

Pia Haraldsen finner glitter og glam i billigbutikker

Endelig er det jul og høysesong for julebord og selskaper. Nå er det virkelig lov å pynte seg!

Denne saken handler om:

Men hva man skal ha på seg, er alltid et problem. Et godt tips er å se hva du faktisk har i skapet fra før. Man må ikke alltid kjøpe noe nytt. Gjenbruk er bra. Kjolen du kjøpte i fjor, kan være like aktuell i år.

Man trenger heller ikke stille opp i nye kreasjoner til hvert selskap. Hemmeligheten er å variere sko og tilbehør. På den måten ser det ut som du har et nytt antrekk.

BILDESPESIAL: SE HVA PIA FANT!

Og tilbehør er ikke vanskelig å finne i år:

Det er «Bling», overdådig glamour, som er in, og butikkene er stappfulle av alt som glitrer og skinner. Juksediamanter, smykker, boleroer, boaer og fuskepels pynter opp juleantrekket.

Nå er det også veldig riktig med glamorøs 50-tallslook. Så ta gjerne en kikk i skapet til mormor. Hun har sikkert mye fint som er tidsriktig nå. Eller gå i bruktbutikker. Der kan du finne originale klær, accessoirer og smykker. Gamle perlekjeder er en stor hit i år.

Brosjer er fortsatt en av moteverdens mest elskede accessoirer. Fest den på kjolen, kåpen, pelskragen eller vesken.

I år er det mote å kle seg som julenissen, i rødt. Og sesongens heteste partymakeup er helt klart røde lepper!

Så var det håret. Finn fram krølltangen og rullene igjen. I år skal man ha Hollywood-lokker!

Hvis du skal bruke penger på noe, så invester i den lille sorte. Den er classy, sexy og flatterende. Kan brukes år etter år. Bare varier tilbehøret. I en sort kjole er du alltid velkledd.

Grønt har vært en stor hit i år! Det kan være et godt alternativ til rødt for festsesongen.

Til syvende og sist er det viktigste at du finner et antrekk du er fornøyd med selv. Det er ikke nødvendig å følge moten slavisk. Finn din egen stil. Så kan man heller hente inspirasjon fra catwalken og motebladene.

Men om du velger sølv, bronse eller gull: Det skal skinne i julen. Men husk at du ikke trenger skinne mer enn juletreet!

Da ønsker jeg alle VG-leserne en riktig god jul og et godt nytt år!

HilsenPia H

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys