Hovedinnhold

Naken kvinne stormet catwalken

Drama under moteshow i Paris i går

ELLEVILT: En mann iler til for å stanse den nakne kvinnen fra å spolere moteshowet i Paris i går. Foto: Reuters
ELLEVILT: En mann iler til for å stanse den nakne kvinnen fra å spolere moteshowet i Paris i går. Foto: Reuters
(VG Nett) Splitter naken stormet pelsmotstanderen podiet. Hun rakk å vise seg fra alle sider før to desperate menn klarte å fjerne henne.

Denne saken handler om:

Salen var stappfull av skuelystne motegjester da den kjente franske designeren Christian Lacroix i går vise sine vinter- og høstmoter. Plutselig stormet en naken kvinne podiet med en plakat hvor det sto «Jeg går heller naken enn i pels».

Kvinnen ropte og skrek, og en fortvilet mann løp ut på scenen for å stanse henne. Bildene viser at mannen får mer og mer panikk.

SE HELE DEN ELLEVILLE BILDESERIEN HER!

Enda en mann iler til, og en av dem river av seg jakken for å forsøke å dekke til kvinnen - som var en representant for dyrevernorganisasjonen PETA.

Ytterligere en kvinne kaster klærne, men hun blir tatt hånd om før hun kommer seg på podiet.

Et helt annet sted i verden - på Manila - viste en annen dyrevenn seg fram. Den kjente filippinske modellen og skuespilleren Alicia Mayer stile opp til fotoshoot for nettopp PETA. Men hun viste ikke like mye som kvinnen i Paris. Alicia slo et slag for veegetarmat med å posere i en bikini laget av kålblader.

SE BILDENE AV ALICIA TIL SLUTT I BILDESPESIALEN!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys