Hovedinnhold

Bikinitrøbbel for Negar Khan

Lørdag mistet modellen, skuespilleren, sangeren og Bollywood-stjernen Negar Khan overdelen under et bikinishow i Vika i Oslo.

Denne saken handler om:

ILLE TIL MOTE: Negar Khan mistet overdelen under et bikinishow i Oslo lørdag. Det kan blir farlig for henne - i India. Foto: Mattis Sandblad
ILLE TIL MOTE: Negar Khan mistet overdelen under et bikinishow i Oslo lørdag. Det kan blir farlig for henne - i India. Foto: Mattis Sandblad

Det kan bli farlig for henne - på den andre siden av kloden.

Negar var bikinimodell sammen med flere andre, blant andre årets Miss Norway, Karoline Nakken, og Elita Löfblad fra «Big Brother».

For det tre sekunder kortvarige uhellet med den stroppløse toppen ble selvfølgelig fotografert. Og nå er det mulig å se den iranskefødte, norsk-indiske stjernen i all sin struttende forfjamselse på Internett. Og dét er ingen spøk for Negar Khan.

- Nei, dessverre, det som i Norge er en bagatell, kan medføre kaos i India, er jeg redd, sier Negar Khan.

- Kaos

Hun vet hva hun snakker om. For hun har vært årsak til kaos tidligere - sist i februar i år, da hun korporlig og, sier hun, voldelig ble kastet ut av India av passkontrollører.

- Nå kjemper min mann for meg i India, og jeg kjemper her i Norge for å få tilbake mitt indiske visum.

Og dessuten vet jeg, dersom jeg vender tilbake til India, at det finnes mange farlige mennesker som er rede til å gripe til vold for en slik «forbrytelse».

Jeg har fått mange trusler på telefonen gjenom helgen, sier Negar.

Hun er født iransk, og kom til Norge med sine foreldre som åtteåring.

For to år siden dro hun til Mumbay i India, fast bestemt på å bli Bollywood-stjerne. Og det greide hun! På to år spilte hun i fem filmer, og ble enormt populær.

Populær

Så pass populær at da det ble klart - i India - at Vi Menn hadde «vovede» bilder av henne på nettet, ble det mediestorm. Da hun giftet seg med en populær indisk skuespiller - ble det mediestorm. Og da hun på grunn av tvister om visum og arbeidstillatelse ble kastet ut - bokstavlig talt - i februar midt under arbeidet med tre nye filmer, avstedkom det førstesider og mange helsider i aviser som Bombay Times, The Free Press Journal, The Asian Age og The Times of India.

- Jeg brakte en ny stil og noe nytt til Bollywood. Det var en suksess mange ikke tålte - det var derfor jeg ble kastet ut. I tillegg tok jeg aldri hensyn til Bollywood-mafiaens makt og innflytelse. Derfor kan det både straffe seg og bli farlig hvis disse bildene fra bikinivisningen blir kjent i India, sier Negar Khan.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys