Hovedinnhold

Katherine Jackson visste ikke at hun var savnet

** Sier hun ble hindret i å kommunisere med omverdenen

HADDE IKKE TELEFON: Katherine Jackson hadde hverken TV, telefon eller iPaden sin de ti dagene hun var meldt savnet. Foto: Afp
HADDE IKKE TELEFON: Katherine Jackson hadde hverken TV, telefon eller iPaden sin de ti dagene hun var meldt savnet. Foto: Afp
(VG Nett) Michael Jacksons mor, Katherine Jackson (82) var ifølge rettsdokumenter ikke klar over at hun var meldt savnet før hun tilfeldigvis hørte en TV-sending.

Denne saken handler om:

Uten telefon, iPad eller annen kontakt med omverdenen, oppdaget Katherine Jackson ved en tilfeldighet at hun var meldt savnet. Det skriver Associated Press.

Mens 82-åringen oppholdt seg på et luksushotell i Arizona utspilte det seg en maktkamp i Jackson-familien rundt Michael Jacksons dødsbo.

Etter spaoppholdet i Arizona, dro 82 år gamle Katherine Jackson hjem til Los Angeles etter å ha avkreftet at hun var blitt kidnappet.

I en erklæring sendt til retten i går, torsdag, skrev hun imidlertid at hun ble fratatt iPaden sin, at telefonen på hotellrommet hennes ikke virket, og at TVen hadde lyd, men ikke bilde. Det skriver Sky News.

Den 82 år gamle bestemoren la også til at hun ikke ville vært så lenge borte om hun hadde visst at barnebarna hennes var urolige og forsøkte å få kontakt med henne.

- På det tidspunktet stolte jeg på at folk var ærlige med meg, skrev hun videre, uten å spesifisere hvem hun refererte til.

Katherine Jackson hadde forrige måned planlagt en biltur til New Mexico for å se fire av sønnene sine opptre. I stedet ba en lege henne om å ta det med ro, og bestemoren endte opp på et spahotell i Arizona.

Tilfeldig

På Katherine Jacksons hotellrom, var det kun lyden på TVen som fungerte. Etter å gjentatte ganger ha bedt om at den defekte TVen skulle bli reparert, vaknet hun morgen til en nyhetssending om at hun var meldt savnet.

Mens 82-åringen var borte, skal fem av Michael Jacksons søsken ha skrevet til formynderne av brorens døsbo hvor de stilte spørsmål rundt gyldigheten av testamentet som ble funnet etter Michael Jacksons død.

Testamentet overlater kontrollen over de store verdiene til to eksterne formyndere til fordel for popstjernens barn og moren hans.

Delt omsorgsrett

Jermaine Jackson har nylig gått ut med at han ønsker en slutt på familiefeiden som har blitt mye omtalt i media de siste ukene.

Katherine Jackson har nå gått med på å dele omsorgsretten for Michael Jacksons barn, Prince (15), Paris (14) og Blanket (10) med Michael Jacksons 34 år gamle nevø, TJ Jackson.

22. august skal det holdes en høring i retten vedrørende omsorgsretten for de tre barna. Etter dette skal det vurderes om den nåværende ordningen skal gjøres permanent.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys