Hovedinnhold

Jermaine Jackson: - Vet ikke om Omer er sønnen til Michael...

KAN VÆRE JACKSONS SØNN: Omer Bhatti har vært i Los Angeles sammen med Jacksons familie helt siden poplegenden døde 25. juni i år.Foto: SCANPIX
KAN VÆRE JACKSONS SØNN: Omer Bhatti har vært i Los Angeles sammen med Jacksons familie helt siden poplegenden døde 25. juni i år.Foto: SCANPIX
(VG Nett) I et intervju med CNNs Larry King hevder Jermaine Jackson (54) at han fortsatt ikke vet om Omer Bhatti (25) er sønnen til Michael Jackson.

Denne saken handler om:

Holmlia-gutten har vært i Los Angeles sammen med Jacksons familie helt siden poplegenden døde 25. juni i år. Som VG Nett skrev tidligere denne uken har han blant annet brukt tiden til å dra på shopping med Jacksons barn Prince Michael II (7) og Prince Michael Joseph Jackson jr. (12). Med på den handleturen var også Jermaine Jacksons to sønner Jaffar (13) og Jermajesty (9). Jermaine, som nylig kom hjem fra en utenlandstur, er likevel ikke helt oppdatert på Omers rolle i Jackson-klanen.

Samleside:Les alt om Michael Jackson her!

- Vet ikke om han er sønnen

I et eksklusivt intervju på Larry King Live, sendt på CNN natt til lørdag norsk tid, fikk Jermaine blant annet spørsmål om Omer Bhatti av den legendariske programlederen.

I et intervju med CNNs Larry King hevder Jermaine Jackson (54) at han fortsatt ikke vet om Omer Bhatti (25) er sønnen til Michael Jackson. Foto: Scanpix
I et intervju med CNNs Larry King hevder Jermaine Jackson (54) at han fortsatt ikke vet om Omer Bhatti (25) er sønnen til Michael Jackson. Foto: Scanpix

- Jeg vil si at han trolig er en som Michael virkelig var glad i og som ville være en del av hans liv. Jeg vet virkelig ikke om han er sønnen hans eller ikke, var det noe overraskende svaret fra popkongens bror. Dette svaret kom mens bilder av den norske 25-åringen gikk over skjermen.

Les også:Bhattis hjemmeside:-Ikke tro på alt du ser

Omer Bhatti har vært offer for spekulasjoner og rykter i internasjonal presse helt siden flere engelske tabloidaviser oppdaget at Bhatti satt på første rad under minnestunden som ble avholdt for Michael Jackson i L.A. 7. juli. Internasjonal presse meldte dette først to uker etter at VG Nett først fortalte at han var plassert sammen med Jacksons familie under den rørende avskjeden. I tillegg har flere store amerikanske og britiske aviser, magasiner og TV-kanaler trykket bilder svært private bilder av livet Jackson og Omer levde sammen, blant annet fra Neverland og en reise de var på sammen til Sør-Afrika.

Omer og Michael på vannscooter

På Neverland-bildene kan man se Omer og Michael, samt resten av Holmlia-guttens familie, sammen med Jackson på hans gedigne ranch Neverland nord for Los Angeles. På bildene fra Sør-Afrika-turen kjører Omer og Michael vannscooter, og i en video fra den samme turen som The Sun har publisert blir det hevdet at den norske gutten kaller popkongen for «dad».

Les Omers siste hilsen til Michael her!

Flere britiske tabloidaviser har så godt som slått fast at Bhatti er Jacksons ukjente sønn, til tross for at ingen har hevdet dette. Tvert imot har en rekke personer gått ut og sagt at dette ikke kan stemme.

Alle disse spekulasjonene har også kommet til tross for at Michael Jacksons testamente fra 2002 ikke sier noe som helst om et fjerde barn. I testamentet, som ble offentliggjort kort tid etter hans bortgang, står det: «Jeg har tre barn som lever, Prince Michael Jackson, Paris Michael Katherine Jackson og Prince Michael Joseph Jackson II. Jeg har ingen andre barn, levende eller døde».

- Danset som en Jackson

Joe Jackson, Michaels far, sørget også for at Omer-historien tok en ny vending da han i et intervju nylig sa at Bhatti danset som en Jackson og snakket som en Jackson, samtidig som han i samme setning svært overraskende svarte at han visste at Jackson hadde et fjerde barn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BHATTIS FAR? Omer Bhatti kan være Michael Jacksons ukjente sønn. Holmlia-gutten har sammen med popkongens familie helt siden han døde 25. juni i år. Foto: AP
BHATTIS FAR? Omer Bhatti kan være Michael Jacksons ukjente sønn. Holmlia-gutten har sammen med popkongens familie helt siden han døde 25. juni i år. Foto: AP

Nå sørger altså Jacksons bror for nye spekulasjoner. Og Jermaine sier at uansett hva Omers forhold til kongen av pop er, lover han Holmlia-gutten et liv der han skal bli tatt godt vare på av Jackson-familien.

- Jeg har sett bilder av han (Omer, red. anm) kle seg som Michael med hatten og den røde skjorta. Men, hvis han ikke er sønnen skal vi fortsette å gi ham kjærlighet, sa Jermaine til Larry King i natt.

På spørsmål fra talkshowverten om han liker Omer, svarte Jermaine:

- Ja.

- Lover å gjøre deg stolt

VG Nett vet at Omer Bhatti helt siden Jacksons bortgang har vært svært opptatt av å være sammen med legendens barn, og hans tette bånd til barna var også synlig da de var sammen på shopping forrige søndag. Omer og Jacksons yngste sønn, også kalt «Blanket», hadde tatt på seg helt like joggesko for anledningen. Bhatti har blant annet tilbrakt mye av tiden på Jackson-foreldrenes eiendom etter at han kom til USA. VG Nett kunne også nylig fortelle at Bhatti hadde skrevet en svært personlig hilsen til Michael i heftet som ble delt ut til de 17 500 som fikk komme inn på minnestunden 7. juli.

- Jeg lover å gjøre deg stolt, var blant de varme ordene fra Omer til poplegenden.

Omer Bhatti har ikke ønsket å kommentere noe som helst siden Michael Jacksons bortgang.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys