Hovedinnhold

Trond-Viggo blir julevert og TV-kokk

TV-DUO: Artist, komiker og tidligere barneombud Trond-Viggo Torgersen blir ribbegeneral og vert for «Kvelden før kvelden» sammen med Hilde Hummelvoll. Foto: NRK
TV-DUO: Artist, komiker og tidligere barneombud Trond-Viggo Torgersen blir ribbegeneral og vert for «Kvelden før kvelden» sammen med Hilde Hummelvoll. Foto: NRK
(VG Nett) Hilde Hummelvoll får Trond-Viggo Torgersen som makker i årets «Kvelden før kvelden» på NRK.

Denne saken handler om:

Ikke nok med det, den folkekjære komikeren skal også kokkelere på skjermen. Dermed får Torgersen det samme ansvaret som Ingrid Espelid Hovig, Lars Barmen, Andreas Viestad og Lise Finckenhagen har hatt tidligere, skriver NRK i en pressemelding.

- Jeg er klar over at jeg skal prestere med ribba der Norges ypperste kokker har gjort svoren sprø før. Det er ikke så mange som kjenner mine kokkekunster, men jeg gleder meg og lover å gjøre mitt beste. Det får bli opp til seerne å vurdere om kokkehatten er for stor å fylle, sier Trond-Viggo Torgersen.

- Har laget mat før

Komikeren forteller til VG Nett at han går til oppgaven med stor ro.

- Jeg har laget mat før. Dessuten liker jeg tanken på at folk lager julematen selv.

- Kan du garantere sprø svor, Trond-Viggo?

- Ja, det kan jeg garantere. Dette får jeg til, humrer han.

- Spiser du selv ribbe julaften?

- Vi spiser det i løpet av jula. Hva vi spiser på julaften, kommer an på hvor vi er. Når vi lager selv, pleier det å bli ryper.

- Knallkjemi

Hilde Hummelvoll er storfornøyd med å ha fått komikeren som makker i «Kvelden før kvelden».

- Trond-Viggos allsidige og varierte bakgrunn kommer godt med i et program som dette. Når det viser seg at vi har knallkjemi i tillegg, blir det ekstra moro å jobbe sammen, sier hun.

Hummelvoll leder «Kvelden før kvelden» for sjuende år på rad. Hun gleder seg til å gjøre i stand til jul sammen med seerne.

- Vårt bidrag er å gi den ultimate julestemningen, og det gjør vi først og fremst ved å gi seerne julemusikk til arbeidet, tips til julemeny, pynting av julebord og noe å le av. Og gjerne noe å gråte litt av også, for den saks skyld, forteller Hummelvoll.

- Utstråler julero

Trond-Viggo sier tanken på å jobbe med Hilde gjør ham harmonisk.

- Hun er trygg, proff og utstråler julero, så det blir nok jul i stua for alle i år også, lover han.

Programmet kan i år by på artister som Maria Mena, Moddi og Torstein fra MGPjr. Torstein stiller også som Trond-Viggos kjøkkenassistent.

«Kvelden før kvelden» pleier å være blant årets mest sette program, og gjennomsnittlig seertall de siste tre årene er ifølge NRK 1.361.000 seere.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys