Hovedinnhold

- Intet mindre enn imponerende

Ansvarlig redaktør Torry Pedersen jubler for ny verdensrekord til VG, og er mektig imponert over prestasjonen til Andersen og Lahlum:

Denne saken handler om:

- Dette er en stor dag for VGTV og VG. Men først og fremst er det Mads Andersens og Hans Olav Lahlums store dag. De har klart sitt første mål - å slå den gamle verdensrekorden. Og jamen har de utholdenhet til å fortsette enda noen timer. Det er intet mindre enn imponerende! sier Torry Pedersen.

- Så enkelt, så vanskelig

- Andersen og Lahlum har ikke bare skapt en ny TV-sjanger. De har også demonstrert webTVs fortreffelighet som arena for de beste intervjuene. Og så har de vist at med en fremragende journalist, god planlegging, og et helt eksepsjonelt kunnskapsrikt intervjuobjekt, ja så vinner du seernes gunst uansett når på døgnet du sender. Så enkelt, og så vanskelig er det, sier Torry Pedersen.

MEKTIG IMPONERT: VGs ansvarlige redaktør Torry Pedersen mener Andersen og Lahlum har skapt en ny TV-sjanger. Foto: JØRGEN BRAASTAD
MEKTIG IMPONERT: VGs ansvarlige redaktør Torry Pedersen mener Andersen og Lahlum har skapt en ny TV-sjanger. Foto: JØRGEN BRAASTAD

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys