Hovedinnhold

«Idol»-Sandra sa nei til å posere lettkledd

Herrebladet FHM ville ha Sandra Lyng Haugen (17) som lettkledd forsidepike, men popstjernen takket nei.

Denne saken handler om:

TAKKET NEI: Sandra Lyng Haugen ville ikke stille opp i undertøyet i FHM. Her fra en platesignering i fjor. Foto: Tom Egil Jensen
TAKKET NEI: Sandra Lyng Haugen ville ikke stille opp i undertøyet i FHM. Her fra en platesignering i fjor. Foto: Tom Egil Jensen

Flere norske kjendiskvinner har allerede stilt opp i undertøy på forsiden av FHM, deriblant «Farmen»-deltager Barbro Fagerbakk og skuespillerinnen Vanessa Borgli. Og ifølge VGs kilder ønsket FHM for noen uker siden å bruke rikelig med plass på den tidligere «Idol»-deltageren. Ikke bare ville FHM vie populære Sandra flere sider inne i bladet med et tilhørende intervju, men 17-åringen skulle pryde forsiden - lettkledd.

- Sandra takket nei til FHM. Det er ikke det hun driver med, forteller Lyng Haugens manager Roar Møller til VG.

Siden fjorårets runde med «Idol» har Sandra fått mye oppmerksomhet fra fans og presse. Sandra var den mest søkte personen på søkemotoren Kvasir i fjor. Hun passerte faktisk både Aylar, Pamela Anderson, Paris Hilton og Britney Spears.

Artisten som nylig toppet VG-lista med hitlåten «Sommerflørt», likte imidlertid ikke tanken på å kle av seg for kameraet og er opptatt av å sende positive signaler til sine yngre fans.

- Sandra er en veldig flott jente som vi selvfølgelig kunne tenke oss å ha i bladet, men hun takket nei, sier sjefredaktør i FHM Stig Jakobsen til VG.

- Hvem drømmer du om å få på forsiden nå da?

- Kommersielt sett ville prinsesse Madeleine vært et scoop. Her i Norge tror jeg de kongelige ville selge veldig godt. Om ikke Mette-Marit så kanskje Gro Hammerseng. Det hadde vært fint, avslutter Jakobsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys