Hovedinnhold

Forbrukerinspektørene frikjent i PFU

KLAGER: VitaeLab AS klaget Forbrukerinspektørene inn for PFU. Foto: Faksimile
KLAGER: VitaeLab AS klaget Forbrukerinspektørene inn for PFU. Foto: Faksimile
(VG Nett) VitaeLab AS fikk ikke medhold i sin klage mot NRK-programmet.

Denne saken handler om:

På bakgrunn av et innslag om produktet VitaePro på NRK 28. januar klaget VitaeLab AS Forbrukerinspektørene inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU).

VitaeLab vant ikke frem med klagen etter at saken ble behandlet i PFU tirsdag. I innslaget stilte Forbrukerinspektørene spørsmål ved effekten til VitaePro-tablettene, men PFU mener NRK-programmet ikke brøt med god presseskikk.

- Som forventet

- Vi var utrolig trygge på den saken, og det gikk akkurat som forventet, sier redaksjonsleder Frank Sivertsen i Forbrukerinspektørene til VG Nett.

VitaeLab og daglig leder Andres K. Flaaten, er ikke enig med kjennelsen til PFU.

- VitaeLab er glad for at noen av medlemmene i Pressens Faglige Utvalg fant grunn til å kritisere NRK-programmet FBI i forbindelse med programmene om VitaePro. Vi er samtidig veldig skuffet over PFUs konklusjon hvor NRK ikke blir felt for brudd på god presseskikk, uttaler Flaaten på VitaeLabs hjemmesider.

- Ingen innvirkning

Flaaten uttaler videre at avgjørelsen ikke kommer til å få noen innvirkning på VitaeLabs videre arbeid.

- Dette påvirker ikke på noen måte arbeidet i VitaeLab. Vi fortsetter å utvikle våre produkter og gjøre vårt beste for å tilfredsstille våre kunder, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys