Hovedinnhold

Dagbladet kutter ut sexannonsene

FJERNES: Dagbladet har bestemt seg for å fjerne de omstridte sexannonsene. Foto: Andreas Fosse
FJERNES: Dagbladet har bestemt seg for å fjerne de omstridte sexannonsene. Foto: Andreas Fosse
Dagbladet kutter ut sexannonsene, tre måneder etter at Anne Aasheim tok over som sjefredaktør. Fredag blir siste dag. 10 millioner annonsekroner forsvinner.

Denne saken handler om:

- De er gammelmodige og gått ut på dato. Sexannonsene hører ikke hjemme i Dagbladet anno 2006, sier Aasheim.

Fra og med lørdag skal Dagbladet framstå i en fornyet form, og det er i den forbindelse beslutningen om sexannonsene blir iverksatt.

- Det begynte med annonser for bind og tamponger. Senere ble det kontaktannonser. Dagbladet har sprengt alle grenser, men på 1980-tallet bikket det litt over. I dag er det mest 800-nummer for orgasme over telefon, sier Aasheim.

Hun håper at andre annonsører vil kjenne sin besøkelsestid og dekke opp for inntektstapet.

- Personlig er jeg ikke støtt over disse annonsene, men jeg er heller ikke komfortabel med dem. Mange lesere har derimot følt seg krenket og ubekvemme, og jeg har fått masse e-poster om dette, sier Aasheim til Dagbladet.no.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys