Hovedinnhold

Måtte ta abort etter misbruk

FRITTALENDE: Shabana Rehman er ikke redd for å lette på sløret. Foto: Scanpix
FRITTALENDE: Shabana Rehman er ikke redd for å lette på sløret. Foto: Scanpix
(VG Nett) Shabana Rehman Garder (33) er svært åpenhjertig i sin nye bok.

- Shabana fremstår som en sterk, frigjort og livsglad kvinne. Men det har ikke alltid vært slik. Hun har opplevd at flere av de menneskene som har stått henne nærmest, har krenket og skadet henne, men det var først da hun leste i en politirapport at hun var mishandlet, at det gikk ordentlig opp for henne at hun var et voldsoffer, skriver Kagge Forlag i omtalen av boken «Blåveis», som kom ut denne uken.

I boken skriver Rehman Garder at hun måtte ta abort etter at hun skal ha blitt misbrukt av barnevernsansatt mens hun bodde på institusjon i tenårene, ifølge side2.no.

Mannen ble senere dømt, etter at Shabana Rehman Garder anmeldte barnevernet.

Den kjente komikeren snakket åpent ut om aborten til både VG og Dagbladet i 2005.

33-åringen er kjent som svært frittalende, og også for sine mange elleville påfunn, som blant annet Mullah-løftet, kysset med tidligere kulturminister Valgerd Svarstad Haugland og rumpestuntet under filmfestivalen i Haugesund.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys