Hovedinnhold

Linnéa er Anne-Kats favoritt

Humordronningen peker ut sin arvtaker

NY ANNE-KAT.?: - Fremtiden er i gode hender. Jeg kan sette meg i gyngestolen så kan hun overta hele greia, sier Anne-Kat Hærland om bloggeren Linnéa Myhre (20). Foto: Frode Hansen/ Roger Neumann
NY ANNE-KAT.?: - Fremtiden er i gode hender. Jeg kan sette meg i gyngestolen så kan hun overta hele greia, sier Anne-Kat Hærland om bloggeren Linnéa Myhre (20). Foto: Frode Hansen/ Roger Neumann
Humordronning Anne-Kat. Hærland (38) kroner sinnabloggeren Linnéa Myhre (20) til sin arvtaker.

Det er i et intervju med Kamille at Hærland forteller at hun i flere år har vært engstelig for fremtiden, og etterlyser nye, kule og engasjerte jenter som skal ta over.

Endelig har hun funnet redningen, i bloggeren Linnéa Myhre fra Molde.

- I denne røra av rosa bloggere, så er hun bare sint. Det er så morsomt! Hun synes sikkert jeg er kjempeteit, og det skal hun. Fremtiden er i gode hender. Jeg kan sette meg i gyngestolen, så kan hun overta hele greia, sier humordronningen.

Hyggelig

Linnéa synes det er veldig hyggelig sagt av Anne-Kat.

- Men det gjør vel ikke prestasjonsangsten min noe mindre, sier hun til VG.

Bloggen hennes «Alt du vet er feil», er Norges 17. mest populære, og etter at lesertallene begynte å skyte i taket har hun nå fått seg jobb i NRK P3.

Selv vil hun ikke si at hun ønsker å gå i Anne-Kats fotspor.

- Jeg prøver ikke å herme etter noen, og jeg vil helst skrive. Jeg tror ikke jeg har sterke nok sosiale antenner til å følge i hennes fotspor, sier hun.

- Hva har du og Anne-Kat. til felles?

- Jeg tror vi begge kan se humor i ting som er litt mørke eller på kanten. Hun er ikke så selvhøytidlig, og hun er ærlig - ikke minst, sier hun.

På kanten

Ærlig og på kanten er nettopp karakteristikkene Linnéa har blitt kjent for. 20-åringen ironiserer stadig over de såkalte rosabloggerne.

- «Jeg er over gjennomsnittet bitter, og liker stort sett ingen andre enn meg selv», skriver hun om seg selv på bloggen.

Og hva synes hun om Anne-Kat?

- Jeg var på showet hennes en gang - selv om jeg egentlig ikke ville - ettersom hun plutselig flyttet datoen. Men under selve showet humret jeg noen ganger. Jeg tror jeg liker henne, altså, sier Myhre. Men i «Nytt på Nytt»-stolen får vi ikke se henne.

- Neppe. Jeg er ikke et TV-ansikt, og jeg gir også en lang faen i nyheter.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys