Hovedinnhold

Lene Alexandra på sosiale medier: – Jeg har fått meg ny kjæreste

<p>NY KJÆRESTE: Lene Alexandra Øien har fått seg ny kjæreste. Det melder den tidligere glamour-modellen på sosiazle medier i dag.</p>

NY KJÆRESTE: Lene Alexandra Øien har fått seg ny kjæreste. Det melder den tidligere glamour-modellen på sosiazle medier i dag.

Foto: Trond Solberg, VG
Lene Alexandra Øien (35) har fått ny kjæreste. Både på Facebook og Instagram  melder den tidligere glamour-modellen at hun nå er i et forhold med Stian Lindblad (41).

Denne saken handler om:

Lene Alexandra bekrefter også selv det nye forholdet overfor VG via sin pressekontakt, Kirsti Kristoffersen.

Lindblad er i likhet med Lene Alexandra aktiv innenfor treningsmiljøet. Til daglig er han salgssjef i Kreditorforeningen.

Les også: Nytt brudd for Lene Alexandra

Lene Alexandra Øien ble singel igjen, etter å ha brutt forholdet med personlig trener Henrik Aukland i april i fjor.

Lene Alexandra Øien - som de siste årene har utdannet seg til personlig trener og profilert seg markant innen fitness, blant annet aom eier og daglig leder av selskapetr LA Lifestyle, var før hun ble sammen Aukland i desember 2015, i et forhold med den anerkjente næringslivslederen Henriette Grønn.

Fikk du med deg? - Det var kjærlighet ved første blikk, sier samboeren Henriette Grønn

Lene Alexandra som startet karrieren sin med deltagelse i realityprogrammet Robinson, og senere vant «Skal vi danse» i 2008, har tidligere blitt utsatt for mange rykter om ulike kjæresteforhold.

Mest kjent er Lene Alexandra kanskje for låta «My Boobs Are OK», som var på hennes debutalbum i 2008.

Tidligere i dag la Lene Alexandra ut denne oppdateringen med bilde av seg selv og Stian Lindblad på sin instagram-profil under tittelen «Jeg har fått meg ny kjæreste»:

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys