Hovedinnhold

Kronprinsparet i norske OL-antrekk i London

Haakon og Mette-Marit klare for kongelig mingling i OL-byen

I NORSKE FARGER: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har begge på seg jakker fra den norske OL-kolleksjonen i London. Foto: Scanpix
I NORSKE FARGER: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har begge på seg jakker fra den norske OL-kolleksjonen i London. Foto: Scanpix
Kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (38) stiller i matchende jakker i rødt, hvitt og blått når de skal treffe resten av London-OLs kongelige gjester.

Denne saken handler om:

Det norske kronprinsparet har akkurat forlatt den norske ambassaden i det eksklusive strøket Kensington i London. Snart møter de kongelige OL-gjester fra hele verden under den store åpningsseremonien i kveld, hvor OL-padler Mira Verås Larsen skal bære det norske flagget.

Haakon og Mette-Marit har begge på seg den norske OL-troppens representasjonsantrekk i rødt, hvitt og blått fra det norske merket Moods of Norway, forteller kongeekspert Kjell Arne Totland.

- Veldig vakkert og stilig, mener han.

FLERE FAVORITTER: Kronprinsesse Mette-Marit hadde på seg eksklusive sko og veske som hun har brukt en rekke ganger før. Foto: Scanpix
FLERE FAVORITTER: Kronprinsesse Mette-Marit hadde på seg eksklusive sko og veske som hun har brukt en rekke ganger før. Foto: Scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit har imidlertid matchet den blå OL-jakken med langt mer eksklusivt tilbehør enn hva deltagerne kommer til å gjøre i kveld. Under jakken har hun på seg en knallrød kjole fra OL-kolleksjonen, eksklusiv krokodilleveske fra Prada og favorittskoene fra kjendisdesigner Christian Louboutin.

Kongeekspert Totland forteller videre at prins Charles, hertuginne Camilla, prins William og hertuginne Kate kommer til å bære det britiske OL-antrekket når de kongelige snart møtes på Buckingham Palace før seremonien. Dronning Elizabeth vil også være tilstede. Mens Mette-Marit reiser tilbake til Norge allerede søndag, blir kronprinsen i London til mandag kveld.

Mette-Marit så strålende opplagt ut da hun og Haakon forlot ambassaden, til tross for at hun kommer rett fra USA. Der har kronprinsessen vært med på en kjendistung AIDS-konferanse, hvor hun blant annet holdt tale for flere hundre tilskuere.

minMote: Mette-Marit talte i kjole til 30.000 kroner

Kronprinsessen dukket opp i nok en designerkreasjon fra Valentino på konferansen i USA og har derfor allerede nå rukket å bli sammenlignet med den britiske hertuginnen Kate, som er kjent for å bruke klær fra rimelige kjedebutikker.

Hertuginne Kate er for øvrig ambassadør for årets sommer-OL sammen med prins William og prins Harry. De kommer derfor til å være tilstede på mange av arrangementene i den engelske hovedstaden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys