Hovedinnhold

Kronprinsparet flørtet på svømmetribunen

Hadde kun øyne for hverandre under OL-konkurransen

KOSTE PÅ TRIBUNEN: Kronprins Haakon passet godt på sin kronprinsesse Mette-Marit under svømmeøvelsene i London. Foto: Scanpix
KOSTE PÅ TRIBUNEN: Kronprins Haakon passet godt på sin kronprinsesse Mette-Marit under svømmeøvelsene i London. Foto: Scanpix
Kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (39) slapp knapt hverandres hender i svømmehallen under London-OL.

Denne saken handler om:

Det norske kronprinsparet ankom London i går for å få med seg en liten del av konkurransene i årets sommer-OL. Lørdag formiddag var Haakon og Mette-Marit på plass på svømmeanlegget Aquatics Centre lørdag, for å få med seg kvinnenes 100 meter butterfly og 400 meter medley.

Blant annet har kronprinsparet sett en svært skuffet Ingvild Snildal bli slått ut i kvalifiseringen hvor hun havnet på 22. plass i 100 meter butterfly for kvinner.

Bildene fra tribunen viser et forelsket kronprinspar som kjærtegnet hverandre og holdt hender gjennom nesten hele konkurransen. I dag som under åpningen i går, stilte de begge i kpatriotiske OL-antrekk. Haakon hadde på seg en knall blå t-skjorte med krage, mens Mette-Marit valgte en hvit genser med v-hals. Rundt håndleddet hang et råekskusivt armbånd fra kjendisfavoritten Shamballa.

- Så sjarmerende bilder! Haakon og Mette-Marit viser gjerne sin samhørighet når de har anledning og nå har de jo til og med vært borte fra hverandre en liten uke, sier kongeekspert og tidligere hoffreporter Kjell Arne Totland.

I går stilte paret i matchende jakker fra OL-kolleksjonen fra Moods of Norway, da de minglet med andre kongelige og statsledere fra hele verden hos dronning Elizabeth på Buckingham Palace.

SEN KVELD: Kronprinsessen så til tider litt trøtt ut under svømmingen. Det kan også ha noe å gjøre med at hun kom rett til London fra USA. Foto: Scanpix
SEN KVELD: Kronprinsessen så til tider litt trøtt ut under svømmingen. Det kan også ha noe å gjøre med at hun kom rett til London fra USA. Foto: Scanpix

Selv om kronprinsesse Mette-Marit kommer rett fra en AIDS-konferanse i USA, har kronprinsparet tett program i London. I tillegg til svømmeøvelsene skal Haakon og Mette-Marit spise lunsj med noen av de norske OL-utøverne, før de drar videre for å se på landeveisritttet for menn.

Mens kronprinsesse Mette-Marit skal dra fra London på søndag, blir kronprins Haakon i hovedstaden til mandag kveld. Kronprinsparet skal også se de norske håndballjentenes åpningskamp mot Frankrike lørdag kveld.

Søndag skal kronprinsparet få med seg både roing og skyting før Mette-Marit setter kursen hjem. Kronprinsen blir i den engelske hovedstaden til mandag kveld, da han også planlegger et besøk til den norske sjømannskirken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys