Hovedinnhold

Kronprinsesse Mette-Marit syk

MÅTTE MELDE AVBUD: Kronprinsesse Mette-Marit, her under den store TV-aksjonen i Tyskland forrige helg. Foto: Reuters
MÅTTE MELDE AVBUD: Kronprinsesse Mette-Marit, her under den store TV-aksjonen i Tyskland forrige helg. Foto: Reuters
Kronprinsessen er syk og må melde avbud til kveldens julekonsert på Slottet.

Denne saken handler om:

Kongen, Dronningen, Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit skulle opprinnelig delta på opptakene til den årlige julekonserten på Slottet i kveld, men kronprinsessen har meldt avbud.

- Kronprinsessen er dessverre syk, og får ikke vært med på opptakene til Julekonserten, sier kommunikasjonssjef Marianne Hagen til VG Nett.

Konserten går som planlagt med Kongen, Dronningen og Kronprins Haakon til stede.

Lørdag var kronprinsessen trekkplaster i et stort direktesendt program på tysk TV under innsamlingsaksjonen «Ein Herz für Kinder».

Slottet åpner dørene til festsalen og i år er det ungdommer Kongefamilien har møtt på besøk rundt i landet i 2012 som har blitt invitert. Etter konserten skal de kongelige etter planen spise middag på restaurant Annen etage på Hotel Continental.

Konserten fra Slottet skal vises på NRK 1 lørdag 22. 12.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys