Hovedinnhold

Prins Harry intervjuer Barack Obama i radioprogram

Tredje juledag kommer intervjuet hvor Storbritannias prins intervjuer USAs tidligere president.

Denne saken handler om:

Det bekrefter Kensington Palace på sin Instagram-konto.  

Prinsen blir gjesteprogramleder i BBC Radio 4s sending 27. desember, og får altså storfint besøk av USAs tidligere president, Barack Obama.  

Fikk du med deg? Prins Harrys forlovede har mye av Diana i seg 

Intervjuet ble ifølge Hello spilt inn i Toronto allerede i september, da de to var til stede på «Invictus Games», som er et multisport-arrangement prins Harry har arrangert. Arrangementet er til for skadede krigsveteraner, og startet i 2014. Prins Harry og Obama så ut til å komme godt overens da de satt sammen under en av konkurransene i Toronto i september.

I løpet av intervjuet kommer de to til å ta for seg flere temaer. Blant annet snakker de om en felles interesse, som er å bygge plattformer for den neste generasjonen av unge ledere. Obama skal også fortelle om sine minner fra dagen han forlot Det hvite hus, og om livet etter presidentjobben. Blant annet snakker han om planene han har for neste generasjons ledere gjennom stiftelsen Obama foundation. 

Så du: De første bildene av prins Harry og Meghan Markle 

De to prominente figurene har vært gode venner lenge. I mai var Obama på besøk hos sin venn i Kensington Palace, og diskuterte blant annet støtte til krigsveteraner, mental helse og miljøvern.

<p>GODE VENNER: Prins Harry og Barack Obama kommer godt overens, her på Invictus Games i september. </p>

GODE VENNER: Prins Harry og Barack Obama kommer godt overens, her på Invictus Games i september. 

Foto: Mark Blinch, Reuters

Også i april 2016 gjestet Obama og kona slottet som en del av feiringen av dronning Elizabeths 90-årsdag. Da var det imidlertid lille prins George som stjal showet, da han fikk lov å våre oppe etter leggetid, i anledning det daværende presidentparets besøk. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys