Hovedinnhold

Viste svenskefingeren til Mette-Marit

Svenskene hyller prins Daniels Norge-dissing

HYLLES: Sveriges sportsgale prins Daniel lot følelsene ta overhånd under ski-VM-stafetten på VIP-tribunen i går og viste kronprinsesse Mette-Marit fingeren. Foto: Mattis Sandblad/VG
HYLLES: Sveriges sportsgale prins Daniel lot følelsene ta overhånd under ski-VM-stafetten på VIP-tribunen i går og viste kronprinsesse Mette-Marit fingeren. Foto: Mattis Sandblad/VG
(VG Nett) Tronarvingene tok nabokrigen foran alle på VIP-tribunen under ski-VM i går. - Kult, mener svenskene.

Denne saken handler om:

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er i Oslo for ski-VM og koser seg stort i selskap av sine gode venner kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

I går var de alle på plass på VIP-tribunen i Holmenkollen, hvor de kongelige fulgte stafetten. Og tåken klarte ikke å sette en demper på tronarvingenes lagånd.

Ifølge Aftonbladet hoppet Victoria og Daniel flere ganger opp og ned av entusiasme for svenskenes stafettlag, mens de innimellom spiste smågodt og varmet seg med drikke.

Den svenske storavisen melder også at da Mette-Marit løftet hendene i været for å klappe frem Norges skihelter, skal den svært så sportsinteresserte Daniel fleipende ha forsøkt å holde hendene hennes nede.

Det hele kuliminerte med at Daniel dro frem fingeren og rettet den mot en leende Mette-Marit. Øyeblikket ble fanget opp av flere fotografer og går nå sin seiersgang i svenske medier.

I en avstemming på Aftonbladet hvor over 30.500 har stemt hittil, har i skrivende stund et stort flertall svart at prins Daniels oppførsel er «kul».

Tronarvingene gikk uansett seirende ut av stafetten med gull til Norge og sølv til Sverige.

- Det er så gøy å være her, sa kronprinsesse Victoria til Aftonbladet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys