Hovedinnhold

Prinsesse Märtha Louise formidler engle-kontakt

ALTERNATIVT: Prinsesse Märtha Louise starter skolen Astarte Education. Foto: Scanpix
ALTERNATIVT: Prinsesse Märtha Louise starter skolen Astarte Education. Foto: Scanpix
(VG Nett) Prinsesse Märtha Louise (35) starter en skole som vil lære det norske folk å komme i kontakt med engler.

Denne saken handler om:

Etterlysning

Er du synsk eller kan formidle kontakt med ånder og lysvesener? Har du kunnskap om andre paranormale fenomener? VG Netts journalist ønsker å komme i kontakt med mennesker som kan forklare oss om disse fenomenene. Send en mail ved å klikke her!

Se og Hør skriver tirsdag at prinsessen nå starter skolen Astarte Education sammen med Elisabeth Samnøy (39). Skolen tilbyr en treårig opplæring i «reading», «healing» og «berøring».

- Jeg vil ikke kommentere dette, all info står på våre nettsider, sier Elisabeth Samnøy til VG Nett.

VGD:Nå blir dette politisk korrekt også!

Prinsesse Märtha Louises personlige sekretær Mari Sørli bekrefter overfor VG Nett at prinsessen skal starte skolen.

- Ja, jeg kan bekrefte at dette stemmer, sier Sørli.

- Når vil prinsessen uttale seg om Astarte Education?

- Det tror jeg ikke hun kommer til å gjøre.

- Kursene starter jo snart, vil hun snakke om dette etter at undervisningen er i gang?

- Jeg kan bare referere til nettsiden rundt dette, sier hun.

- Kan ta inn stemninger

På skolens nettsider forteller prinsesse Märtha Louise at hun har vært interessert i alternative behandlingsformer lenge.

- Dette har nok sin bakgrunn i at jeg, fra en tidlig alder, har sett hvordan folk har det. Det vil si, jeg kunne ta inn stemninger hos mennesker jeg møtte, heter det i en tekst som skal være forfattet av prinsessen.

- Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret, heter det på nettsiden.

I løpet av den treårige utdannelsen lærer elevene på Astarte Education readinger, healing, og berøring - noe prinsessen forklarer betydningen av gjennom en «spørsmål og svar»-del på nettsiden.

Kontakt med engler

For 12 000 kroner i halvåret vil prinsessen og Samnøy også lære kursdeltagerne om kontakten med engler:

«Englene finnes i alle religioner. De er krefter som bestandig er rundt oss og som er en ressurs og hjelp i alle aspekter av livene våre. Vi i Astarte Education viser deg hvordan du kan komme i kontakt med dine engler og bruke dem i dagliglivet ditt. På våre kurs kan du finne din indre kilde av sannhet og gjenoppta din naturlige kontakt med englene og det guddommelige universet.»

Kurset skal begynne 16. august og siste kursdag er 13. desember i år.

Ikke offentlig godkjent

Prinsesse Märtha Louise registrerte ifølge Se og Hør nettsiden 22. juni i år. Adressen som er oppgitt skal være til hennes bolig i Lommedalen, mens telefonnummeret som er oppgitt går til Det Kongelige Slott.

- Vi uttaler oss aldri om prinsessens næringsvirksomhet, sier Sven Gjeruldsen, informasjonsrådgiver ved Slottet til VG Nett.

Skolen er ennå ikke offentlig godkjent, og man kan derfor ikke få verken stipend eller lån fra Lånekassen til denne utdannelsen.

Et søk i NORID viser også at nettsiden astarte-education.no er registrert på prinsesse Märtha Louises kulturformidling.

ASTARTE EDUCATION: Elisabeth Samnøy og prinsesse Märtha Louise skal ha startet skolen Astarte Education. Foto: Faksimile
ASTARTE EDUCATION: Elisabeth Samnøy og prinsesse Märtha Louise skal ha startet skolen Astarte Education. Foto: Faksimile

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys