Hovedinnhold

Mette-Marit: - Jeg ble helbredet av Märtha Louise

LINDRENDE: Märtha har hender som lindrer og beroliger, har kronprinsesse Mette-Marit uttalt. Foto: Trond Solberg
LINDRENDE: Märtha har hender som lindrer og beroliger, har kronprinsesse Mette-Marit uttalt. Foto: Trond Solberg
Kronprinsesse Mette-Marit ble helbredet av prinsesse Märtha Louise da hun hadde nyrebekkenbetennelse. Märtha Louises hender har en helt spesiell varme, sier kronprinsessen.

Denne saken handler om:

- Hendene til Märtha. Dem vil jeg gjerne si noe om. Det høres kanskje rart ut det jeg sier nå, men hun har en helt spesiell varme i hendene sine. Det er jo mange som har varme og gode hender, men hun har nesten som en liten sol i seg. En veldig beroligende og lindrende berøring. Hun har gitt meg noen behandlinger, sier Mette-Marit om behandlingen i boken «Underveis».

Boken er en offisiell biografi om prinsesse Märtha Louise, skrevet av forfatter Erik Fosnes Hansen. Prinsessens spesielle evner er viet et helt kapittel med tittelen «Hands on» i boken, skriver Dagbladet.

Svigerinnens spesielle evner skal blant annet ha hjulpet kronprinsessen til å bli kvitt en nyrebekkenbetennelse.

- Jeg var litt nervøs første gang, for plutselig kom vi så tett innpå hverandre. Men det ble fint, og behandlingen hjalp meg godt, sier Mette-Marit i boken.

Liker "hands on"

I boken sier Märtha Louise at det var naturlig for henne å utdanne seg til fysioterapeut, men på spørsmål fra forfatteren om hvorfor hun ikke ville bli lege eller psykolog, svarer hun slik:

- Jeg liker at det er «hands on», om du forstår. At det er konkret.

Märtha forteller om sin barndom og interesse for rosenmetoden i boken, og allerede da boken ble laget, lå det i kortene at prinsessen var interessert i alternativ behandling.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys