Hovedinnhold

Kong Harald om Victorias graviditet: - Kjempehyggelige nyheter!

GRATULERER: Kong Harald syns det er svært gledelig at kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn. Foto: Trond Solberg / VG
GRATULERER: Kong Harald syns det er svært gledelig at kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn. Foto: Trond Solberg / VG
BYGDØY (VG Nett) Den norske kongen gleder seg over baby-nyheten på kronprinsesse Victoria og prins Daniels vegne

Denne saken handler om:

Tidligere i dag sprakk nyheten om at den svenske kronprinsessen Victoria og prins Daniel venter barn, og at fødselen er beregnet til mars 2012.

PROTOKOLL:Send dine gratulasjoner til Victoria og Daniel her! 

- Dette er kjempehyggelige nyheter, sier kong Harald til VG Nett.

VG møtte kongen på båtplassen Dronningen på Bygdøy. Kong Harald ankom båtplassen iført dress og hvite joggesko. Kongen skal i ettermiddag være dommer under et serieseilas.

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria gravid

Kong Harald er derimot sparsommelig med rådene til de vordende foreldrene Victoria og Daniel.

- Nei, det har jeg ikke, ler kongen.

Tette bånd

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er svært gode venner med det norske kronprinsparet Haakon og Mette-Marit. Under ski-VM i Oslo tidligere i år, tok de nabokrangelen foran en fullsatt tribune i Holmenkollen, og lo og koste seg sammen hele dagen.

Victoria er også gudmor til det norske kronprinsparets datter, prinsesse Ingrid Alexandra (7).

Da Victoria og Daniel giftet seg, fikk også Haakon og Mette-Marit med Ari og Märtha på en sangfremføring for brudeparet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys