Hovedinnhold

Kjendistung feiring av prinsessens 40-årsdag

SLOTTSPLASSEN (VG Nett) Gjestene i prinsesse Märtha Louises 40-årsdag var mange, flotte og kjente. Men få ville røpe hva prinsessen får i gave.

Denne saken handler om:

Blant de festkledde gjestene som strenet opp mot slottet før feststarten klokken sju var både skuespillere, TV-fjes, Hollywood-regissører og politikere.

Se bildene av kjendisene her ! (Oppdateres)

Musiker Sigvart Dagsland, som har sunget med prinsessen på plate med Oslo Gospel Choir, var blant de første som troppet opp på festen. Han kom med kona Karoline Krüger, og hadde i tillegg kveldens morsomste svar på hva han hadde med i gave.

- En hundrelapp i konvolutt, spøkte Dagsland til VG Nett på vei inn.

Les også: Her er prinsessens nye bursdagsbilder 

Hverken prinsessen selv eller resten av kongefamilien viste seg utenfor slottet mens gjestene ankom.

Tidligere Turboneger-vokalist og nåværende «Idol»-dommer Hans Erik Dyvik Husby dukket imidlertid opp med sin kone Gro Skaustein, og rockeren kunne melde om at han gledet seg stort til festen.

Harald Rønneberg var også selvskreven på gjestelisten, etter at Märtha og Ari var invitert til hans bryllup tidligere i sommer.
- Dette blir bra. Jeg har hørt det er helt fantastisk trøkk her, sa Rønneberg på spørsmål om forventningene til festen da han kom med sin kone Sølvi Haugland.

Hva gaven var ville han imidlertid ikke røpe.

Det er ikke første gang Trond Giske er gjest på middag på slottet, og han kunne lette litt på sløret om hvordan festen på slottet vil bli.

- Det varer lenge nok her, svarte han på spørsmål om han forventet nachspiel denne kvelden.

Nærings- og handelsministeren kom sammen med kunstner Unni Askeland, som også er kjent som en veldig god venn av Ari Behn.

Av andre gjester som gikk mer eller mindre rett inn på festen var Magne Furuholmen og kona Heidi Rydjord, Harald Zwart og kona Veslemøy, Jan Åge Fjørtoft og kona Marianne, Anbjørg Sætre Håtun og Jon Andreas Håtun, Per Sundnes og Tore Lenngren, og Christian Skolmen og samboer Isabel Ødegård.

Elin Tvedt og mannen Torgeir Steinstø var også blant gjestene som kom, og den tidligere værdamen hadde på seg en lang, blå kjole fra «Skal vi danse»-designer Nadya Khamitskaya.

Kåre Conradi og hans kjære Lene Marlin kom sammen på festen. Conradi kom bærende på en stor, rosa gaveeske, men ville ikke røpe hva som var inni pakken.

- Det er hemmelig da, vet du, lo han på spørsmål fra VG Nett.

En av de siste som ankom festen var Åsne Seierstad, som hadde fått gaven levert på forhånd. Etter litt nøling røpet hun såpass som at det var et maleri prinsessen skulle få.

Med seg hadde hun samboer Trygve Seim, som også hadde med seg saksofonen sin.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys