Hovedinnhold

Komikerkjendisene hyller Hans Mortens verdensrekord

Hans Morten: Støtten betyr enormt mye

(VG Nett) Komikerkollegene bøyer seg i støvet for Hans Morten Hansens verdensrekord.

- Støtten betyr enormt mye. Vi er ikke så mange som driver med dette, og vi er flinke til å backe og støtte hverandre. Det er lite misunnelse ute og går. Så det er veldig positivt, sier Hans Morten Hansen til VG Nett etter at han sikret seg den komiske verdensrekorden.

VGTV:- Super, super, superimponert!

I 38 timer og 14 minutter holdt komikeren det gående på Latter, og dermed klarte han å slette den gamle rekorden på 38 timer og seks minutter.

Protokoll:Gratuler Hans Morten her!

Etter at maratonøvelsen var over for Hans Morten Hansens del, var hans komikerkolleger mildt sagt mektig imponert.

VGTV:Her sette han rekord

«Helt vilt imponert over deg. Har fulgt deg tett på VGTV. Moro som fy, erkjenner at jeg overhodet ikke kunne vært i nærheten av å klare det samme. Sov godt, min venn. Snakkes snart», skrev Atle Antonsen i en sms som tikket inn på telefonen til Hansen rett etter rekorden.

- Største prestasjonen i Norge

- Dette her er helt utrolig imponerende. Tror ikke jeg har sett en idrettsprestasjon som er større enn dette her. Det her overgår Bjørn Dæhlie, Kjetil André Aamodt, Lasse Kjus og alt. Dette her er noe av den største idrettsprestasjonen som er blitt gjort i Norge, sier Tommy Steine til VG Nett.

Steine forteller at han selv var en av skeptikerne, og at han i går kveld var skråsikker på at Hansen kom til å bryte verdensrekordforsøket i løpet av natten.

- Hvis du løper maraton på hendene, tur-retur, så tror jeg du oppnår det første døgnet av det å stå der oppe. Selv om han har fått støtte, tror jeg ikke det er mulig å fatte hvor stor prestasjon dette er. Jeg tror bare det er Hans Morten i Norge som er gal nok til å gjøre det, mener Steine.

«Fanthomas»-skaper Anders Bye var superimponert over prestasjonen til Hansen.

Bøyer seg i støvet

- Jeg bare bøyer meg fullstendig i komistøvet til Hans Morten Hansen. Det er ingen over og ingen ved siden. Skulle jeg gjort parodier så mange timer i strekk hadde stemmen min vært tynn som en sytråd. Folk har ledd på seg six pack alle sammen, skryter Bye.

Jonna Støme forteller at han fikk tårer i øynene i det Hansen sikret seg verdensrekorden.

- Jeg er lamslått. Det er fantastisk bra. Det mest imponerende er at Hans Morten ikke er en fyr som er i form, men selv en toppidrettsutøver hadde ikke klart dette, forteller Støme, som hevder han rakk både to fester og to nachspiel i løpet av tiden Hans Morten Hansen sto på scenen.

- Massiv respekt

- Jeg hadde kanskje klart tre kvarter. Det står massiv respekt av dette her, sier Støme.

Jonas Rønning lar seg også rive med i hyllesten av Hans Morten Hansens prestasjoner.

- Jeg er målløs. Dette er på høyde med Johan Olav Koss i Vikingskipet i 1994. Kanskje en sterkere prestasjon. Dette er en stor dag for norsk stand up.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys