Hovedinnhold

Sorry jenter, det er utsolgt

POPULÆR GUTT: En underdrivelse vil kanskje mange mene. Her er Justin Bieber i Las Vegas i slutten av september. Foto: wenn.com
POPULÆR GUTT: En underdrivelse vil kanskje mange mene. Her er Justin Bieber i Las Vegas i slutten av september. Foto: wenn.com
(VG Nett) Billettene til ekstrakonserten med ungepikeidolet ble revet bort. Arrangørene tror de kunne solgt 100.000 billetter.

Denne saken handler om:

Justin Biebers manager Scooter Braun fortalte VG om ekstrakonserten i september i år. Torsdag morgen ble billettene lagt ut for salg.

VGTV: - Det blir ekstrakonsert 

- Billettsalget gikk over all forventning. Det var en god del flere som prøvde å kjøpe billetter enn det som var tilgjengelig, sier arrangør og daglig leder i Atomic, Peer Osmundsvaag.

Har solgt 70.000 billetter

Rundt 22.000 billetter ble lagt ut for salg. Nesten tre ganger så mange var inne på billettsiden. Det gjør Bieber unik. Det er kun artister med langt lengre fartstid som har klart tilsvarende.

De tre norgeskonsertene har solgt rundt 70.000 billetter solgt. Osmundsvåg tror de kunne solgt 100.000 billetter.

- Dette er nok et bevis på at han er nåtidens største artist. Man skal lete ganske langt tilbake i historiebøkene for å finne tilsvarende, sier Atomic-sjefen.

VGTV: - Bieber spydde på grunn av nerver

Billettene ble solgt på 25 minutter. Et nytt køsystem sørget for orden på nettet.

- Hadde vi åpnet alle sluser kunne vi solgt billettene på noen minutter, men da hadde løsningen sikkert brutt sammen. Dette er det største vi har gjort, sier Osmundsvaag.

Hysteri

Popstjernen og tenåringsidolet skapte hysteriske tilstander blant fansen da han besøkte Norge på en promotur i mai år. Etter gratiskonserten på Operataket fikk plateselskapet kritikk.

Billettene til ekstrakonserten ble lagt ut for salg torsdag morgen klokken 09.00.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys