Hovedinnhold

Bruddrykter mellom Justin Bieber og Selena Gomez

POPULÆRT PAR: Justin Bieber og Selena Gomez har det siste året vært et av Hollywoods mest populære par. Her er de på «American Music Awards» i Los Angeles. Foto: Valerie Macon/AFP.
POPULÆRT PAR: Justin Bieber og Selena Gomez har det siste året vært et av Hollywoods mest populære par. Her er de på «American Music Awards» i Los Angeles. Foto: Valerie Macon/AFP.
(VG Nett) Forholdet mellom verdens største tenåringsidol Justin Bieber (18) og Selena Gomez (19) skal henge i en tynn tråd.

Denne saken handler om:

To av verdens største og mest pålitelige kjendisnettsteder skriver at paret har gjort det slutt flere ganger de siste månedene.

Senest forrige uke skal Selena ha grått på grunn av Justin i Ashley Tisdales (27) bursdagsfest, skriver people.com.

Kilder nær paret sier til kjendisnettstedet TMZ at paret gjorde det slutt i forrige uke, men har bestemt seg for å gi forholdet en ny sjanse.

- Forholdet er ikke stabilt, skal kilden ha fortalt.

Likevel viser rykende ferske bilder en smilende Selena Gomez på den røde løperen sammen med Biebers nære venn Alfredo Flores.

Paret opplevde bruddrykter allerede i august i fjor, men viste hele verden at de fortsatt var sammen under «Teen Choice Awards».

Paret har vært sammen siden i mai i fjor, og har siden den gang vært et av Hollywoods mest populære par.

Ingen av dem har kommentert bruddryktene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys