Hovedinnhold

Bieber er ute av fengsel

Etter å ha betalt 15.000 kroner i kausjon, forlot Justin Bieber (19) fengselet på taket av en SUV, vinkende til fans.

Denne saken handler om:

Torsdag måtte Justin Bieber (19) og hans kamerat Khalil Sharief (19) møte i retten, siktet for å ha kappkjørt i påvirket tilstand. Justin Bieber ble også siktet for å ha motsatt seg arrestasjon, uten å ty til vold og for å kjøre uten gyldig førerkort.

Artisten skal ha drevet med dragracing i en gul Lamborghini i et boligområde i Miami Beach, da han ble stoppet sammen med rapperen og kameraten Khalil Sharief.

VGTV: Her er Justin Bieber i retten 

Kausjonen satt til 2500 dollar

Kausjonen for Bieber ble satt til 2500 dollar, som tilsvarer drøye 15.000 norske kroner. 1000 dollar for å ha kjørt i påvirket tilstand, 1000 dollar for å ha motsatt seg arrestasjon og 500 dollar for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

Rapperen og kompisen Khalil Amir Sharief ble siktet for å kjøre i påvirket tilstand, og kausjon ble satt til 1000 dollar, som tilsvarer drøye 6000 norske kroner.

Dommer Joseph P. Farina leste opp siktelsene mot Bieber og Sharieff. Advokaten Roy Black representerte Justin Bieber i retten.

BAKGRUNN: Justin Bieber arrestert 

I arrestasjonsrapporten står det at politibetjenten som tok imot Bieber på Miami Beach politistasjon observerte at artisten var rød i ansiktet, hadde blodskutte øyne og pusten hans luktet alkohol.

På pressekonferansen opplyste Hernandez at Bieber selv har forklart til politiet at han hadde drukket alkohol og røyket marihuana, samt tatt reseptbelagte piller.

VGTV: Se politiets pressekonferanse 

SE ARRESTASJONSRAPPORTEN HER 


Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys