Hovedinnhold

VG Nett følger Idol-finalen

Bjørn Johan: - Glenn har hastverk

OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Glenn Lyse (33) er storfavoritt er under kveldens Idol-finale. Bjørn Johan Muri (17) tror også at motstanderen vinner.

Denne saken handler om:

- Glenn er tross alt 33 år. Han vil spille inn plate nå. Det vil jo i utgangspunktet jeg også, men jeg har ikke like mye hastverk, sier Bjørn Johan.

LES OGSÅ:Dette skjedde under finalesendingen

Begge guttene er fornøyd med sin egen innsats under kveldens Idol-finale.

- Jeg har gitt 100 prosent i kveld, sier Bjørn Johan til VG Nett.

«Days go by»

For noen dager siden var de to Idol-finalistene i studio og spilte inn det som kommer til å være vinnerens første singel. Sangen heter «Days go by», og ble framført av begge finalistene som siste finale-sang i Spektrum i kveld. Kun én av versjonen vil være å høre på radio i morgen tidlig.

- Hvis det ikke blir min, er det kjedelig, men sånn er det bare. Jeg har den uansett hjemme, så jeg kommer til å høre masse på den uansett, sier Bjørn Johan.

Han har følt seg som en underdog før kveldens finale.

- Jeg tror ikke at jeg vinner, men man vet aldri, sier han.

- Sabotasje

Kvelden før finalen var storfavoritten Glenn veldig nervøs, men da han først sto på scenen var det andre følelser som regjerte.

- Jeg klarte virkelig å slappe av. Det var fantastisk å se utover publikum, sier han.

Den siste uken har Idol-finalistene fått minimalt med søvn.

SE VGTV:Glenn: - Terrorisert over telefonen

- I natt sov jeg godt, men det var noen som ringte meg tidlig i morges. Jeg mistenker at det er familien til Bjørn Johan som forsøker å sabotere, sier han lattermildt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys