TOK DEN HELT UT: Morten Ramm med gjester på scenen i Oslo Spektrum i går. Foto: VG

Morten Ramm: - Jeg er ikke kritikervennlig

(VG Nett) Komiker Morten Ramm fylte Oslo Spektrum og er storfornøyd med gjennomførelsen. Han depper ikke etter VG-anmeldelsen.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Alt gikk etter planen, og personlig er jeg dritfornøyd. Jeg hadde ikke regnet med terningkast tre, men håpet på en femmer, sier Ramm og legger til:

- Jeg følte det var sinnssyk god stemning i salen. Det var stående applaus fra syv tusen. Da føler jeg at jeg har lykkes!

Var du på showet? Si din mening i protokollen!

Komikeren fylte Oslos storstue nesten to ganger i går, og i dag kom dommen fra VGs anmelder Morten Ståle Nilsen. Det endte på en treer, men Ramm er ikke overrasket eller skuffet av den grunn.

- Formen jeg driver med er ikke veldig kritikervennlig. Med meg vet du ikke hva som kommer, ting skjer bare på en måte. Det er ikke noe oppskrift i form av at man har et ryddig show, jeg har flere overraskelsesmomenter og hurra-stemning. «Manshow» fikk terningkast 1, «Torsdag kveld fra Nydalen» fikk terningkast 1, showet jeg hadde fikk terningkast 2. Alt jeg har startet opp har blitt mottatt på den måten, så det er ikke noe nytt, sier Ramm. Han vil ikke kommentere Nilsens anmeldelse konkret.

Ramm har bare en liten høne å plukke med anmelderens valg av overskrift:

- Han kunne vært mer kreativ med overskriften. «Rammatørrevy», det var slik jeg fikk i lokalavisen for seks år siden. Det er ikke revy vi har laget, det er en fest!

- Leser-kommentarene på VG Nett er også litt delte?

- De som skriver inn der er bare folk som hater meg, som ikke har vært på showet. 97 prosent av de som var på showet digget det. De sitter hjemme og hygger seg nå. De som synes jeg er ræva, ytrer seg. Sånn er det bare.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder