KRANGLER: Enken til Robin Williams, Susan Schneider, krangler med hans barn om arven. Her er Schneider med den avdøde skuespilleren og hans datter Zelda Williams. Foto:Katy Winn,Ap

Bitter familiestrid etter Williams' død ender ikke i retten

Familien til avdøde Robin Williams måtte møte i retten etter bitter strid om arveoppgjøret. Nå har de bestemt seg for å begrave stridsøksen.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge nyhetsbyrået AP har Williams’ enke, Susan Williams og den avdøde skuespillerens tre barn besluttet å løse problemene om arven utenfor rettslokalene.

Robin Williams tok sitt eget liv 11. august i fjor.

Susan Williams har tidligere anmeldt et forhold der hun påstår at noen fra familien tok seg inn i hennes hus etter Williams’ død og tok noen av skuespillerens eiendeler.

Krangel om klær

Dette mener Williams’ tre barn, Zak (31), Zelda (25) og Cody (23) er løgn.

I retten i San Fransisco i går ettermiddag fortalte barnas advokat at denne saken har vært uutholdelig for dem, og at de ønsker å løse saken privat.

Williams’ enke ønsker å beholde gavene paret fikk til bryllupet, smokingen han brukte under vielsen og fotografier fra hans 60-årsdag.

Skuespillerens barn mener testamentet til Williams gjør dem til rettmessige eiere av hans klær, smykker og personlige fotografier som er tatt inntil han giftet seg med Susan Williams, ifølge AP.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder