Expressen: Dronning Silvia planla utdrikningslaget

FORLOVET: Chris O'Neill og prinsesse Madeleine på the Yale Club i New York en måned etter forlovelsen i fjor høst. Nå drikkes Madeleine ut, skriver Expressen.

Prinsesse Madeleine drikkes ut

I går skal kronprinsesse Victoria ha kidnappet sin lillesøster Madeleine og satt henne på et fly nedover i Europa der utdrikninglaget er i gang. Dronning Silvia skal ha stått for planleggingen.

Artikkelen er over syv år gammel

Det er den svenske avisen Expressen som i dag skriver at prinsesse Madeleines utdrikningslag, eller «möhippa» som det heter i Sverige, er i gang.

Kidnappet hjemme

Ifølge avisen ble hun i går kidnappet av kronprinsesse Victoria og venner mens hun var på Hovstallet på Östermalm - der prinsessen bor når hun er i Sverige.

Madeleine og hennes utkårede Chris O'Neill offentliggjorde forlovelsen i fjor høst, og de to skal gifte seg i Slottskyrkan i Stockholm 8. juni.

Utlandet

Ifølge Expressen er det mamma, selveste dronning Silivia, som har planlagt utdrikningslaget. Hun ble også selv drukket ut i utlandet før hun skulle gifte seg i 1976. Den gang gikk turen til en bondegård like utenfor Innsbruck i Alpene.

Mens kronprinsesse Victoria ble drukket ut hjemme i Stockholms skjærgård med champagne, bading og badstue.

Gjestelisten klar

Prinsesse Madeleine har vært sparsom med detaljer rundt sitt bryllup, men nylig ga hun et intervju om bryllupsplanleggingen. Her fortalte hun blant annet at det har vært vanskelig å lage gjesteliste, men at den nå skal være klar.

- Ja, det tør vi si at den er. Det har vært en vanskelig prosess fordi man gjerne vil be alle, men dessverre går ikke det, sier hun.

Ettermiddagsbryllup

Hun forteller videre at det blir et ettermiddagsbryllup med påfølgende middag på Drottningholms slott.

- Drottningholms slott betyr mye for meg, siden jeg ble født og vokste opp der, sier prinsessen i intervjuet på hjemmesiden til det svenske kongehuset.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder