I PORTUGAL: Her er Justin Bieber på scenen i Lisboa mandag kveld. Foto Hugo Correia/Reuters

Biebers manager: - Han har det helt topp!

Justin Biebers nærmeste sier at han har det bedre, og manager Scooter Braun sier 19-åringen har det helt topp.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Etter den siste ukens Bieber-kaos, som blant annet inkluderer et sykehusbesøk etter at Justin kollapset under en kosert - og et voldsomt paparazzi-angrep, sier venner til E! News at Justin har det bedre.

- Han har det helt topp. Det er ikke noe galt med ham, sier manager Scooter Braun til E! News.

Profesjonell

Biebers kollega og tour-partner Carly Rae Jepsen sier til MTV at Bieber bare har oppført seg profesjonelt.

- Han har bevist at han klarer å være profesjonell selv i en slik kaotisk uke. Han sang selv om han ikke følte seg helt bra, og viste at «the show must go on», sier Carly til MTV.

Og ja, det har vært en kaotisk uke for Bieber. Det startet 1. mars da han feiret sin 19-årsdag - da festen på en nattklubb i London ble avbrutt etter en konfrontasjon med eierne som mente Bieber hadde med seg mindreårige på festen. Etterpå twitret han «worst birthday».

Kom for sent

Senere måtte han beklage fordi han kom to timer for sent til en konsert i London. og forrige torsdag ble han sendt til sykehus etter at han fikk pusteproblemer og besvimte bak scenen under sin egen konsert.

VGTV: Her går det galt for Justin Bieber

Tente på alle plugger

Marerittuken toppet seg da Bieber tente på alle plugger overfor en paparazzifotograf utenfor hotellet i London. Video av den rasende superstjernen har i helgen gått verden rundt.

Og da nyheten om at Bieber avlyste den ene av to konserter i Portugal denne uken, ble dette koblet til hans problematiske uke. I tillegg ble det hevdet at han hadde solgt for lite billetter, noe managementet har avkreftet.

- Det hadde kun med det tekniske å gjøre. Justin har det bra, veldig bra, sier han til E!

Norske Bieber-fans uttrykte sin bekymring for popidolet på VG Nett fredag. De frykter at både Bieber selv og apparatet rundt ham kjører ham for hardt.

Støtte

Carly Rae Jepsen sier til MTV at hun forstår hvordan det enorme presset kan påvirke deg, og at det er viktig å også prioritere litt personlig tid oppe i alt.

I tillegg til støtte fra Carly, har han også fått varme tanker fra kameratene i One Direction og fra Will Smith som han ifølge en Twitter-melding hadde en bra samtale med oppe i dette.

Will Smiths kone Jada Pinkett Smith la i tillegg ut et åpent brev på sin Facebook-side med tittelen: «Mobber vi våre unge artister».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder