STJERNEPAR: Kim Kardashian og Kanye West ankommer GQ Men of the Year Awards i London tirsdag. Foto:Lexie Appleby,wenn.com

Kim Kardashian snakker om mulig sexfilm med Kanye

I et ferskt intervju i det britiske magasinet GQ, viser Kim
Kardashian (33) seg naken og snakker om sexlivet med Kanye West (37).

Det er i den nyeste utgaven av det britiske herremagasinet GQ den amerikanske realitystjernen Kim Kardashian viser seg liggende på silkelakener – tilsynelatende uten en tråd, men med rosa stilletthæler. Kardashian har selv delt flere av bildene med sine 18 millioner følgere på sin Instagram-konto.

– Har et fantastisk sexliv

Kardashian intervjues i forbindelse med at bladet kårer henne til Årets kvinne, og hun snakker om det siste årets hendelser, som å bli mor til datteren North West og giftemålet med rapperen Kanye West.

– Mannen min Kanye og jeg har et fantastisk sexliv, sier Kardashian i intervjuet, ifølge E! Online.

DATTER: Kim Kardashian med North West på armen under en handletur i Los Angeles. Foto:,Pa Photos

– Når det gjelder sex-filmen, og hvorvidt vi har laget en eller ikke… Om vi har det, er det ikke noe jeg noensinne vil ha ut i offentligheten. Jeg vil ikke gjøre samme tabben to ganger, legger hun til.

I 2007 ble nemlig Kardashian kjent for en lekket sexfilm med hennes daværende kjæreste Ray J. Ifølge TMZ skal han ha tilbudt seg å gi deler av inntekten fra videoen i bryllupsgave til Kim og Kanye.

Siden den gang har hun vært å se i flere sesonger av realityserien «Keeping Up With The Kardashians», og spin-off-serier, som følger den rike og store sosietetsfamiliens liv.

I mai i år giftet Kim seg med Kanye West, og i intervjuet bekrefter og avkrefter hun enkelte bryllupsrykter:

– At vi skal ha hatt en do av gull er bare tull! Men vi graverte inn alle gjestenes navn i spisebordet, ja. Vi følte at alle som var der gjorde inntrykk på hjertene våre, så vi ville gjøre noe for å markere det.

Også valget av navn til datteren på 14 måneder, som nylig fikk sin modelldebut, letter

Kardashian på sløret om:

– Det gikk et rykte i pressen, og vi hadde aldri vurdert det på alvor. Men da Kanye og jeg spiste lunsj, kom Pharrell bort og sa «Herregud, skal dere virkelig kalle datteren deres North? Det er det beste navnet», forteller hun.

– Litt senere kom Anna Wintour bort og spurte om det samme. Hun sa «North er et genialt navn». Kanye og jeg så på hverandre og bare lo. På det tidspunktet bare festet vi oss ved det.

33-åringen forteller også i GQ-intervjuet at når den svært profilerte familien er hjemme, logger de helt av sosiale medier:

– Alle telefonene legges bort. Jeg kobler av. Ingen datamaskiner, ingen mobiler. Verden kan være brutal, og jeg engster meg for min datter og mine søstre. Noen ganger tenker jeg: Hva slags verden er det hun skal vokse opp i?

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder