BEKLAGET PÅ TV: Reese Witherspoon i intervju med ABCs George Stephanopoulos onsdag. Foto: AP

Reese Witherspoon: - Løy om at jeg var gravid

Hollywood-stjernen (37) har for lengst lagt seg langflat etter fylleskandalen og røper nå flere pinlige detaljer rundt arrestasjonen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Halvannen uke har gått siden Witherspoon og agent-ektemannen Jim Toth (42) skapte massive overskrifter verden over da de havnet i klammeri med lovens lange arm . Toth var sjåfør da de to ble stoppet for fyllekjøring i Atlanta.

Witherspoon, som allerede har forklart for offentligheten at hun angrer og at hun er flau over hendelsen, stilte i går opp i TV-showet «Good Morning America» på ABC.

- Vi vet bedre. Det skal aldri gjenta seg, lovet en ydmyk stjerne.

Fikk panikk

Hun forklarte at hun fikk panikk da hun og ektemannen ble stoppet.

- Jeg aner ikke hva jeg sa den kvelden. Jeg sa en haug med elleville ting. Blant annet hevdet jeg at jeg var gravid. Og jeg er ikke gravid, forsikret trebarnsmoren på TV.

- Vi trodde vi var i stand til å kjøre. Men vi burde tatt en taxi. Nå har vi lært leksen vår, sier Witherspoon i intervjuet, som er sitert av blant andre San Fransisco Chronicle og People .

MUGSHOT: Reese Witherspoon og Jim Toth på politiets arrestfoto fra natt til fredag. Foto: AP


Toth strøk på blåsetesten etter pågripelsen, men forholdt seg likevel rolig overfor politiet. Witherspoon, derimot, kjeftet politiet huden full.

Filmstjernen, kjent fra «Walk The Line», «Legally Blonde» og en rekke andre kassasuksesser, ropte til politiet «Vet du hva jeg heter?», hvorpå politimannen svarte at han ikke gjorde det.

- Du kommer til å finne ut hvem jeg er. Og du kommer til å havne i riksdekkende nyheter, raste skuespilleren .

Da pågripelsen ble kjent, innrømmet Witherspoon med en gang at de hadde drukket og oppført seg kritikkverdig.

«Jeg hadde helt klart drukket en drink for mye, og jeg er svært flau over de tingene jeg sa», lød det i en pressemelding fra 37-åringen.

Siktet

Mens Toth er siktet for fyllekjøring og for å ha kjørt i feil fil, er Witherspoon siktet for ordensforstyrrelse. De må om få uker svarefor seg i retten.

Paret ble tatt med til politistasjonen og måtte tilbringe noen få timer i fengsel før de slapp ut mot kausjon. På politiets arrestfoto poserer Witherspoon med senket blikk. Den vanligvis så blonde 37-åringen er for tiden mørkhåret på grunn av rollen i «The Good Lie».

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder