VGs EKSPERT: Hans-Erik Dyvik Husby blir kveldens ekspertkommentar under NRKs "Stjernekamp", en konkurranse han selv er slått ut av. Foto: Therese Alice Sanne

Hans-Erik Dyvik Husby om kveldens «Stjernekamp»: - Fallhøyden er stor

Under kveldens sending skal tidligere «Stjernekamp»-deltaker Hans-Erik Dyvik Husby (41) vurdere deltakernes innsats.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

I kveld skal de gjenværende «Stjernekamp»-deltakerne bryne seg på disko-sjangeren.

I tillegg til at deltakerne skal fremføre hver sin disko-låt, skal de også synge en duett med en av de andre deltakerne.

- Duetten blir det store kinderegget. Det blir både mørk og hvit sjokolade. De flotte artistene vet vi jo at vi har, men hva som er inne der gjenstår å se, sier Dyvik Husby til VG.

Når Silya Nymoen (35), Atle Pettersen (24), Agnete Johnsen (19) og Eli Kristin Hanssveen (40) skal i ilden i kveld, vil Hans-Erik Dyvik Husby dele sine tanker om innsatsen med VGs lesere.

41-åringen har godt erfaring med å kommentere opptredener etter å ha vært «Idol»-dommer i 2011.

- Jeg tror vi vil få en eller annen overraskelse når det gjelder valg og fremførelse av låt i kveld. Jeg er veldig spent på hva Agnete kommer til å gjøre under diskoen, forteller Dyvik Husby.

- Mer og mer krevende

Han var også en av årets deltakere i «Stjernekamp», men gikk ut som nummer tre i konkurransen

- Det begynner å bli trangt oppe i toppen nå. Oppgavene deltakerene får, blir mer og mer krevende, og fallhøyden er stor, sier Dyvik Husby og legger til:

- Det er nok ingen som føler seg helt trygge lengre. De fleste har vært nede og luktet på bunnsjiktet, selv etter å ha levert mesterlig, og fått dommerenes favorittstempel.

Forrige uke var det Helene Bøksle som måtte pakke sammen, og takke for seg i programmet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder