KJENDISPAR: Tone Damli Aaberge og Markus Foss bekreftet sitt forhold for få uker siden. Her fra Se og Hørs kjendisgalla. Foto: MATTIS SANDBLAD

Tone Damli Aaberge er gravid

Venter barn med sin nye kjæreste Markus Foss

Faren til Markus: - Dette er et stort øyeblikk for oss

Tone Damli Aaberge (25) og kjæresten Markus Foss (31) venter sitt første barn sammen.

Det bekrefter hennes manager David Eriksen til VG.

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014. Vi håper på forståelse fra pressen for at Tone og Markus ønsker å bruke tiden fremover på å glede seg over det som er i vente, og at de ikke ønsker å uttale seg noe mer utover dette, skriver han i en tekstmelding.

Faren til Markus, Bjørn Foss er veldig glad for nyheten.

- Dette er et stort øyeblikk for oss, sier han til VG.

Ferskt forhold

Det gikk kun om lag fire måneder fra bruddet med Aksel Hennie ble kjent til spekulasjonene rundt Tones nye romanse skjøt fart.

IKKE SYNLIG: Tone har ennå ikke fått kul på magen. Her på kjendisgallaen for to uker siden. Foto: NTB SCANPIX

Se og Hør skrev om det da påstått hemmelige forholdet tidlig i juni - etter at både Tone og Markus hadde vært gjester i samme bryllup.

Tone og Bærums-mannen har tatovert hverandres forbokstaver på håndleddene, og for to uker siden viste de seg offentlig som par for første gang - på Se og Hørs kjendisgalla.

- Det er veldig hyggelig. Dette er en fin ting, sprudlet Tone til VGTV på rød løper.

Få dager i forveien hadde de kunngjort på Facebook at de var kjærester.

- Det som er meningen

Da Tone var sammen med Aksel Hennie var hun ekstramamma for datteren hans Hedda. I et intervju med VG i januar 2013 fortalte hun at hun synes det var litt rart å bli bonusmamma i en alder av 21 år.

- Men det finnes ikke noe deiligere enn den gleden barn sprer. Barn.. det er jo det som er meningen. At jeg skal få oppdra barn.

Å bli mor skal være noe Tone har ønsket i lengre tid. I intervjuet fra januar ga hun uttrykk for å ha tenkt den tanken i lengre tid.

- Samtidig vet jeg ennå ikke om jeg kan få barn - alle kan jo ikke det. Jeg har vært så heldig i livet at jeg har tenkt at det på et eller annet tidspunkt må gå galt for meg også. Jeg ønsker meg egne barn, og ber til Gud om at det skal gå bra.

- God tid

I et intervju med Radio Prime Moss i fjor at hun ikke hadde planer om å få barn i nærmeste fremtid.

- Jeg sier som faren min, «man kan ikke planlegge å få barn, for man vet aldri om man kan få». Så, nei, og jeg har jo god tid, forklarte hun den gangen.

Tone og Markus ferierte for øvrig sammen i USA i juli.

Det er ikke kjent når Tone har termin.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder