3 ÅR SENERE: Anna Rasmussen (t.v) og Jan Lossius var kolleger og venner før de ble kjærester i desember. Foto: Trond Solberg , VG

Slik falt «Mamma til Michelle» for kjæresten

Selv om Anna Rasmussen har hatt følelser for bestevennen siden de ble kjent, ble de først kjærester i desember. Hun  er lei seg for at hun måtte gå den vanskelige veien for å innse at Jan Lossius var den hun ønsket å satse på.

  • Maiken Svendsen

Artikkelen er over fire år gammel

Rasmussen, mer kjent som «Mamma til Michelle», er en av Norges største bloggere. Hun har det siste halvåret hatt et turbulent kjærlighetsliv, samtidig som hun tok med seg barna sine til Kypros.

Forrige sesong av «Bloggerne» avsluttes med at seerne får møte faren til Rasmussens yngste barn. I høst ble det offisielt at de igjen var et par. Under en måned senere kunngjorde Rasmussen at hun og 20-åringen hadde gått fra hverandre.

I denne sesongen av «Bloggerne», som startet på mandag, får seerne også se starten på det som blir 19-åringens nåværende forhold til Jan Lossius (23). På mandag vises at han kommer på besøk til Rasmussen på Kypros.

– Det var da det ble tydelig at vi begge hadde følelser for hverandre, forteller hun.

Følelsene ble sterkere på Kypros

Lossius har vært en del av Rasmussens sitt liv i tre år, forteller hun i episoden som skal sendes på mandag. Han startet som en teknisk hjelp på bloggen, men de to ble raskt veldig gode venner.

– Jeg har delt mer med han enn noen andre de siste årene. Han var den første jeg fortalte at jeg var gravid, forteller bloggeren.

Les også: «Mamma til Michelle» har nådd målet sitt med den bloggen

Hun sier at hun nok alltid har hatt litt følelser for ham, som hun ikke har villet innrømme for seg selv, før i sommer.

– Følelsene for Jan ble sterkere da han kom på besøk, selv om de alltid hadde vært der, forteller 19-åringen.

Rasmussen flyttet alene til Kypros sammen med sine to små tidlig i høst. Hun legger ikke skjul på at hun følte seg ensom der. I serien forteller hun også at drømmelivet hun hadde sett for seg, ikke ble helt sånn.

– Jeg følte meg veldig alene der nede, og jeg trengte sårt at noen venner hjemmefra kom ned og holdt meg med selskap. Jan var den første jeg tenkte på når jeg skulle spørre noen, forteller hun.

Videre sier hun at det betydde alt at hun fikk besøk den uken, og ikke minst at det var Jan. Derfor gleder Rasmussen seg til å se igjen de første episodene.

– Den første uken blir fin å se tilbake på, men etter han reiser hjem blir det vanskeligere å se tilbake, forteller hun.

– Jeg trengte det siste slaget i ansiktet

Da 19-åringen flyttet til Kypros var hun singel, og i serien ser man at hun tekster mye med sin nåværende ekskjæreste.

– Det blir helt greit å se tilbake på, for det var sånn situasjonen var da, sier hun.

Les også: Sophie Elise vil holde den neste kjæresten unna bloggen

Jan Lossius var fullt klar over hvor hun og Soek sto på det tidspunktet, forteller Rasmussen, derfor er ikke først og fremst det hun bekymrer seg for.

– Det blir verre å se igjen turen til Amsterdam sammen med ekskjæresten min. Særlig når jeg vet nå hvordan det ender, forteller hun.

Forholdet til den nåværende eksen ville aldri blitt bra for henne, mener Rasmussen. Hun ville ikke hatt samvittighet til å gå videre med Lossius om hun ikke var helt over 20-åringen.

– Jeg trengte å prøve en siste gang for å klare og legge han bak meg. Jeg er glad for at ting ble som de ble, men trist at jeg nok en gang måtte ta den vanskelige veien for å innse ting, forteller hun.

Rasmussen er med i sin andre sesong av «Bloggerne» på TV2 Livsstil. I denne sesongen er hun mye mer åpen, i følge hun selv.

– Jeg deler mye mer private ting, og flere tårer i denne sesongen, forteller hun.

Det er heller ikke så mye hun holder tilbake verken for TV eller bloggen.

– Så lenge det har med meg å gjøre holder jeg lite tilbake. Jeg skjuler nok ungene mer, forteller hun.

«Bloggerne» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV2 Livsstil.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder