Restylane gir Hollywood nye lepper

Jessica Simpsons (25) nye og svulmende trutmunn er på alles lepper i USA.

  • Camilla Bjørn

Artikkelen er over 14 år gammel

SVULMENDE: Den nyskilte Jessica Simpson har sprøytet inn Restylane i leppene for å gjøre dem større. Foto: Scanpix

Ifølge det amerikanske ukebladet US Weekly har Jessica - som så mange andre i underholdningsbransjen - sprøytet inn det naturbaserte stoffet Restylane i leppene sine, for å skaffe seg større og mer sexy lepper.

Selv ønsker ikke superstjernen å kommentere forvandlingen.

Dårlig selvbilde

Skal vi tro US Weekly, sliter Simpson nemlig med et dårlig selvbilde, spesielt etter skilsmissen fra sin mangeårige ektemann Nick Lachey (32).

- Å gjøre noe slikt er en typisk mekanisme for å forsøke å takle problemene sine. Hennes selvtillit virker veldig ustabil. Å gjøre noe som dette for å føle seg vakker, hjelper på humøret, sier Maryann Troiani, som har skrevet selvhjelpsboken «Spontaneous Optimism».

En annen teori fra US Weekly er at Simpsons nye stylist, Ken Paves, stadig skyver grensene for å sørge for at Jessicas image og utseende ligger et hestehode foran konkurrentene i Hollywood.

Også flere norske kjendiser bruker Restylane som et skjønnhetsknep, deriblant Lene Nystrøm og Linda Johansen. Her i Norge kan man få leppeinnsprøytninger hos leger og enkelte skjønnhetsalonger, til 3000-4000 kroner pr. sprøyte.

Lett å bli avhengig

Man skal imidlertid være forsiktig med å la leppehysteriet ta overhånd. For selv om Restylane er naturbasert og forsvinner ut av leppene etter noen måneder, er det lett å bli avhengig.

Filmstjernen Melanie Griffith (48) brukes ofte som et eksempel på en som har mistet kontroll.

Det nådeløse kjendisnettstedet www.awfulplasticsurgery.com har laget en egen side tilegnet Griffith og andre kjendisers overdrevne bruk av både Restylane og antirynkepreparatet Botox.
Kjendiser som blir hyppig omtalt er Simpson, Lindsay Lohan, Paris Hilton, evigunge Catherine Zeta-Jones og Victoria Beckham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder