BERØMT BAKENDE: Den britiske sangstjernen Cheryl Cole har fått massiv oppmerksomhet for rosetatoveringen hun tok i fjor. Foto:Stella pictures og PA,

Cheryl Cole om rumpetatoveringen:- Like dyr som en liten bil

Popartisten Cheryl Cole (30) snakket om sin mye omtalte rumpekunst på britisk talkshow.

  • Heidi Østhus Erikssen

Den britiske artisten sjokkerte mange av sine fans da hun i august i fjor publiserte et bilde av sine enorme rosetatovering på bakenden på sosiale medier.

Da popstjernen gjestet talkshowet The Graham Norton Show denne uken fortalte hun åpenhjertig om hvorfor hun valgte å plassere den massive tatoveringen over rumpen, deler av lårene og korsryggen.

- Etter at jeg hadde hatt malaria lagde jeg en «faen heller-liste», fordi det gikk opp for meg hvor kort livet er. Tatoveringen var en del av denne listen, forteller Cole til talkshow-verten.

Cole ble alvorlig syk med malaria etter en ferietur til Tanzania i 2010. Hun har tidligere uttalt at hun trodde hun skulle dø da hun var rammet av sykdommen.

- Jeg trodde faktisk at det var slutt. Jeg tenkte at hvis jeg skulle dø, så ville jeg dø snart, for jeg hadde så vondt, fortalte Cheryl Cole i et åpenhjertig intervju med Piers Morgan i 2010.

Tropesykdommen satte Cole ut av spill i lang tid.

Da Graham Norton spør 30-åringen om hva tatoveringen kostet svarte hun følgende:

- Den var like dyr som en liten bil. Men det var verdt hver krone for tatovøren er en eksepsjonelt dyktig kunstner, sier hun.

Det skal ha tatt over 15 timer å ferdigstille tatoveringen.

Cole har fra før av en drøss med mindre tatoveringer, blant annet et tribal-symbol på hånden og piggtråd rundt låret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder