BERØMT BAKENDE: Den britiske sangstjernen Cheryl Cole har fått massiv oppmerksomhet for rosetatoveringen hun tok i fjor. Foto:Stella pictures og PA,

Cheryl Cole om rumpetatoveringen:- Like dyr som en liten bil

Popartisten Cheryl Cole (30) snakket om sin mye omtalte rumpekunst på britisk talkshow.

Heidi Østhus Erikssen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den britiske artisten sjokkerte mange av sine fans da hun i august i fjor publiserte et bilde av sine enorme rosetatovering på bakenden på sosiale medier.

Da popstjernen gjestet talkshowet The Graham Norton Show denne uken fortalte hun åpenhjertig om hvorfor hun valgte å plassere den massive tatoveringen over rumpen, deler av lårene og korsryggen.

- Etter at jeg hadde hatt malaria lagde jeg en «faen heller-liste», fordi det gikk opp for meg hvor kort livet er. Tatoveringen var en del av denne listen, forteller Cole til talkshow-verten.

Cole ble alvorlig syk med malaria etter en ferietur til Tanzania i 2010. Hun har tidligere uttalt at hun trodde hun skulle dø da hun var rammet av sykdommen.

- Jeg trodde faktisk at det var slutt. Jeg tenkte at hvis jeg skulle dø, så ville jeg dø snart, for jeg hadde så vondt, fortalte Cheryl Cole i et åpenhjertig intervju med Piers Morgan i 2010.

Tropesykdommen satte Cole ut av spill i lang tid.

Da Graham Norton spør 30-åringen om hva tatoveringen kostet svarte hun følgende:

- Den var like dyr som en liten bil. Men det var verdt hver krone for tatovøren er en eksepsjonelt dyktig kunstner, sier hun.

Det skal ha tatt over 15 timer å ferdigstille tatoveringen.

Cole har fra før av en drøss med mindre tatoveringer, blant annet et tribal-symbol på hånden og piggtråd rundt låret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder