ØKER STADIG: The Fox og Ylvis på Manhattan i New York City i 2013. Nå er reven over halvveis til en milliard visninger på youtube. Foto:Pn2,wenn.com

«The Fox» er sett en halv milliard ganger!

... men trenger en halv milliard til før det blir fest.

Reven lever - i beste velgående. Nå har Ylvis og the Fox passert 500 millioner visninger på Youtube!

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Da Vegard og Bård Ylvisåker rundet 400 millioner visninger av the Fox, 22.april i fjor, meldte manager Jørgen Thue til VG at noen feiring var det ikke blitt tid til.

– Nei, de har ikke fått feiret. Det utsatte vi siden alt skjedde så fort, så nå sier vi at det blir feiring på 1 milliard, sa Thue.

Nå har videoen vært vist ytterligere 100 millioner ganger. Det betyr at 285 000 ganger daglig har noen klikket igang revedansen på Youtube.

– «The Fox» har mellom 8 og 10 millioner klikk i uken og passerte 500 millioner den 21. mars. Som vi alltid har sagt. «The Fox» lever sitt eget liv, sier Thue til VG påskeaften.

The Fox ble sluppet 5.september i 2013 og har siden gått sin seiersgang verden rundt. 35 dager etter lanseringen hadde revevideoen blitt vist over 100 millioner ganger på YouTube.

Da VGTV hadde videopremiere på «The Fox» i fjor sommer, fortalte Vegard at musikksamarbeidet med Mikkel S. Eriksen (42) og Tor Erik Hermansen (42) i Stargate kom til som en vennetjeneste.

– Vi lagde en slags mockumentary (tulledokumentar red.anm.) om Mikkel til hans 40-års dag. I bytte spurte vi om de ville hjelpe oss med å lage en sang. Vi sa det egentlig bare på tull, men så sa de ja av en eller annen merkelig grunn. Vi ble litt tatt på sengen, sa Vegard Ylvisåker til VG.

Dette er de ti mest sette Youtube-videoene:

1. Psy - «Gangnam Style». Sett 2,3 mrd ganger.

2. Justin Bieber - «Baby». Sett 1,15 mrd. ganger.

3. Katy Perry - «Dark Horse» ft. Juicy J. Sett 880 mill. ganger.

4. Katy Perry - «Roar». Sett 854 mill. gang

5. LMFAO - «Party Rock Anthem». Sett 842 mill. ganger.

6. Eminem - «Love The Way You Lie» ft. Rihanna. Sett 843 mill. ganger.

7. Shakira - «Waka Waka». Sett 826 mill. ganger.

8. Jennifer Lopez - «On The Floor» ft- Pitbull. Sett 819 mill. ganger.

9. Charlie bit my finger - again! av HDCYT. Sett 815 mill. ganger.

10. PSY - «Gentleman M/V». Sett 814 mill. ganger.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder