SVAKE TALL: Tom Hanks og Halle Berrys siste film er ingen suksess. FOTO: AP

Filmflopp for Halle Berry og Tom Hanks

(VG Nett) Skuespillerne har for tiden vært opptatt med å spille hovedroller i filmen «Cloud Atlas». Nå flopper den i USA.

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den kjendistunge filmen «Cloud Atlas» når ikke opp til forventningene. Etter å ha hatt premiere i over 2000 kinosaler i USA har den til nå bare tjent inn 9,4 millioner dollar. Et beskjedent tall med tanke på dens budsjett.

Høyt budsjett

Filmen overskred et budsjett på 100 millioner dollar, og kunne lokke med hovedrolleinnehavere som Tom Hanks (56), Halle Berry (46) og Hugh Grant (52). Men forfatteren bak boken filmen er basert på, David Michels, mente at boken kom til å bli vanskelig å gjøre om til film på grunn av dens mange filosofiske aspekter.

Lunkne anmeldelser

Filmen har fått blandede kritikker og både New York Times og Wallpaper er lunkne i sine anmeldelser. Deres hovedproblem med filmen at det er for mye som skjer på for liten tid.

«Cloud Atlas» kommer til norske kinoer 26. desember. Cloud Atlas er basert på science fiction, og handler om hvorvidt de enkelte liv påvirker hverandre i fortid, nåtid og fremtid. Hovedrolleinnhaverne er Tom Hanks, Halle Berry og Hugh Grant.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder