IKKE LENGER SINGEL: I juli ble det kjent at Lene Alexandra Øien var singel etter bruddet med Henriette Grønn. Onsdag skriver Øien på sin blogg at hennes tidligere kjæreste Børge Kraft-Pedersen igjen har kapret hennes hjerte.

IKKE LENGER SINGEL: I juli ble det kjent at Lene Alexandra Øien var singel etter bruddet med Henriette Grønn. Onsdag skriver Øien på sin blogg at hennes tidligere kjæreste Børge Kraft-Pedersen igjen har kapret hennes hjerte. Foto: Patrick da Silva Sæther , VG

Lene Alexandra Øien tilbake hos «gamlekjæresten»

Lene Alexandra Øien og Børge Kraft-Pettersen har funnet kjærligheten – igjen.

Sofie Braseth
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det skriver Øien selv på sin blogg.

33-åringens pressekontakt Marte Schei bekrefter overfor VG at Øien og Kraft-Pettersen er kjærester.

– Når skjedde dette?

– Det Lene Alexandra har skrevet på bloggen er det hun har lyst til å si om det, sier Schei.

NY ØIEN-KJÆRESTE: Børge Kraft-Pettersen ble kjæreste med Lene Alexandra Øien i 2012. Etter ett år brast idyllen. Nå er de to igjen et par. Foto: , VG

«Soulmate»

I et blogg innlegg med tittelen «What doesnt kill you makes you stronger :)» har Øien publisert en rekke bilder av seg selv og Kraft-Pettersen, i tillegg til følgende tekst:

«I 2011 møtte jeg Børge Kraft–Pettersen. Vi har vært igjennom en spennende reise siden den tid, delt mange opplevelser og utviklet oss masse siden vi traff hverandre. Da jeg først traff Børge hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at han var min soulmate. Han har kapret mitt hjerte … IGJEN..»

VG har vært i kontakt med Børge Kraft-Pettersen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Brudd i juli

I juli skrev VG at Øien ikke lenger var sammen med den anerkjente næringslivslederen Henriette Grønn, som hun hadde vært samboer med siden april.

Øien og Kraft-Pettersen ble kjent da hun ble hans personlige trener i 2011. Etter hvert utviklet vennskapet seg til å bli et forhold, men sensommeren 2013 bekreftet Øien at paret hadde gjort slutt på forholdet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder