STØTTE: Til tross for krangling blant noen av de tidligere skuespillerkollegene, er alle enige om at Cynthia Nixon er en god representant. Foto: VG Scanpix

Skuespillerkollegene støtter opp om guvernørkandidaten

Etter krangel og uenigheter mellom flere av «Sex og singelliv» - stjernene, er de enige om en ting: De gir sin fulle støtte til tidligere kollega som guvernør.

Artikkelen er over to år gammel

Mandag annonserte « Sex og singelliv» - stjernen Cynthia Nixon at hun stiller til valg i New York og ønsker å bli delstatens neste guvernør.

Det har gått hett for seg mellom flere av de tidligere kollegene etter den tredje filmen med jentegjengen fra «Sex og singelliv» ble skrinlagt og skapte splid mellom flere av jentene.

les også

30 TV-tips for påsken / De beste TV-tipsene for påsken / Påskens beste TV-tips

Pluss content

Tidligere i år gikk Kim Cattrall til angrep på sin skuespillerkollega Sarah Jessica Parker, da hun mente at hun utnyttet familietragedien rundt hennes brors bortgang.

Til tross for uvennskap dem imellom, kan det virke som at de fleste av skuespillerne står samlet om å ønske Nixon som guvernør.

– jeg er så stolt

Kristen Davis, som spiller Charlotte York i serien og filmene, brukte sosiale medier til å vise sin støtte. På sin Twitter-konto roser hun sin venn og tidligere kollega for blant annet hennes kamp for å bedre utdanningssituasjonen.

«Jeg er så stolt av Cynthia Nixon, ingen bryr seg mer enn henne om at ALLE mennesker skal få en rettferdig sjanse og ha muligheten til en god utdannelse».

Klar for oppfølger: Bekrefter Meryl Streep til Mamma Mia 2

William Garson, som spilte rollen som Stanford Blatch i både serien og filmene, viser også sin interesse til sin tidligere kollega som hopper fra scenen og inn i politikken.

«Jeg kan ikke tenke meg noen som er mer forberedt, mer omsorgsfull, mer oppdatert på problemene og mer KLAR enn Cynthia Nixon. Vær så snill, bli med henne på denne reisen,vi kan sammen gjøre en forandring med kandidater som henne»

Kim Cattrall, som tidligere har følt seg anklaget for å være årsaken til at den tredje filmen ble lagt på hyllen. Skriver noen ord til kandidaten i en twittermelding- om ikke litt mindre entusiastisk enn de andre tidligere kollegegene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder