ARRESTERT IGJEN: Chris Brown ble tatt av politiet etter at han skal ha slått en fotograf i forbindelse med en konsert i Florida tidligere i år. Foto: HANDOUT / X80001

Kraftige reaksjoner etter emoji-kommentar fra Chris Brown på Rihanna-bilde

Eksen som banket henne opp så hele verden fikk se det følger med på hva Rihanna gjør. Det liker Rihanna-fansen dårlig.

Artikkelen er over ett år gammel

Chris Brown ble i 2009 dømt til samfunnsstraff etter at han banket Rihanna blå før Grammy-utdelingen. Bildet av en forslått Rihanna sjokkerte en hel kjendisverden, og Chris Brown ble kraftig fordømt.

Mange ble overrasket da paret forsøkte å reparere forholdet i 2012, men året etter var det slutt for godt.

HENGIVNE FANS: Rihanna har gjort stor suksess som artist, og nå fronter hun sitt eget undertøysmerke. Foto: ANGELA WEISS / AFP

Rihanna snakket om hendelsen hos Oprah Winfrey i 2012, hvor hun uttalte at hun «mistet bestevennen sin».

Rihanna la i helgen ut bilder av seg selv som undertøysmodell. Eksen valgte å kommentere ved å legge igjen en rødmende smilefjes-emoji. Og det har ikke Rihanna-fansen tatt godt imot. Chris Brown får høre det både på Instagram og Twitter, og får klar beskjed om å holde seg unna.

– At Chris Brown kommenterer på Rihannas instaposter gjør meg kvalm. La henne i fred for svarte, skriver en ifølge Billboard.

– Hun vil ikke ha noe med deg å gjøre, din dust, skriver en annen, mens en annen parallell.

– Veldig relevant reaksjon på den internasjonale dagen for å få slutt på vold mot kvinner. Det er vel rundt 10 år siden ditt angrep i 2009.

Selv om mange reagerer med avsky finnes det også fans som ber om at de to må finne tilbake til hverandre.

– Vær så snill og bli sammen igjen. Dere er sjelevenner, og det er meningen at dere skal være sammen, skriver en fan ifølge USA Today.

Chris Brown har vært i mye trøbbel etter 2009. Senest i juli i år da han ble arrestert av politiet i Florida etter sin egen konsert.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder