TREBARNSFORELDRE: James Corden og Julia Carrey fikk en datter tirsdag. Her fra 2016. Foto: ANDREW KELLY/Reuters

James Corden ble pappa – Harry Styles steppet inn som vikar

Tirsdag ble talkshow-vert James Corden trebarnspappa. Men «The Late Late Show» utgikk ikke av den grunn – en tidligere boyband-stjerne fylte Cordens stol under showet.

Artikkelen er over to år gammel

les også

Harry Styles filmdebuterer: – Han gjør en ekte innsats

Tirsdag annonserte Corden på Twitter at han og kona Julia Carry ble foreldre til en datter.

– Både hun og moren har det bra. Vi kan ikke slutte å smile, skrev han.

Videre takker han Harry Styles, som ble kjent gjennom boybandet One Direction, for at han kunne steppe inn som vert på 2,5 timers varsel.

Styles, som er norgesaktuell, hadde imidlertid en annen forklaring på at Corden trengte vikar under showet tirsdag kveld.

– Donald Trump ble endelig lei av James’ vitser og deporterte ham tilbake til England, sier han etter å ha mottatt massiv jubel fra publikum.

Han fulgte opp med å si at kameraten bare en halvtime tidligere hadde blitt pappa til en datter. Styles var selv på sykehuset og hilste på den nye verdensborgeren.

Deretter dro han direkte til studio for å debutere som talkshowvert.

– Dette er en éngangsgreie. Med mindre CBS liker det de ser, sier Styles til kameraet og blunker, før han går videre med å lede showet.

VERT FOR ÉN DAG: Harry Styles steppet inn på 2,5 timers varsel da kameraten var på fødestuen. Her under førpremieren til filmen «Dunkirk» i juli. Foto: Evan Agostini / TT / NTB Scanpix

les også

Plateanmeldelse: Harry Styles – «Harry Styles»

Corden og Carrey giftet seg i 2012, og offentliggjorde i juli at de ventet sitt tredje barn sammen. Fra før av har paret sønnen Max (6) og datteren Carey (3).

James Corden har gjort særlig suksess med karaoke-taxi.Han har hatt store stjerner i bilen sin, blant andre Harry Styles som han da delte et lidenskapelig kyss med. Ed Sheeran satt på med Corden i sommer, hvor han delte en drøyt fyllehistorie om Justin Bieber:

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder