Glad i Norge: Den halvt norske modellen Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Her fra et arrangement i Hollywood i sommer.

Glad i Norge: Den halvt norske modellen Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Her fra et arrangement i Hollywood i sommer. Foto: Chris Pizzello AP

Chrissy Teigen skryter av Norge

Halvt norske Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Det blir mest sannsynlig ikke den siste.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Superparet Chrissy Teigen (32) og John Legend (38) har tatt turen til Oslo i helgen. Legend skal opptre på Nobels Fredspriskonsert på mandag sammen med blant andre Sigrid.

Fikk du med deg dette? Derfor dropper Alan Walker nobelkonserten

BARN PÅ VEI: Chrissy og ektemannen John Legend venter sitt andre barn. Foto: Charley Gallay AFP

Teigen har norsk far, men det er første gang hun setter sine føtter i Oslo. Før hun ankom byen tvitret hun sine bortimot ni millioner følgere om de hadde noen tips til hva hun burde gjøre i den norske hovedstaden.

Flere hundre anbefalinger har tikket inn, hvor følgerne mener hun ikke kan gå glipp av en tur til blant annet Operaen og Frognerparken.

Teigen og Legend: Ga over 8000 kroner i tips

Ifølge Twitter er hun veldig positivt overrasket over hva hovedstaden har å by på.

Teigen, som er kjent for sine vittige kommentarer, sitt første oppdrag på plass i Norge å ta turen til Vigelandsparken hvor hun ser fram mot å se hundrevis av nakne skulpturer.

Teigen giftet seg med John Legend i 2013 og sammen har de datteren Luna. Nylig annonserte de på Instagram at venter sitt andre barn. Artisten har vært i Norge flere ganger, på tross av at det er kona som har norske slektninger – sist for en konsert i Oslo Spektrum i høst.

Flere av Teigen sine følgere påpeker også at hun burde ta kontakt med Jahn Teigen som hun deler etternavn med. Hun skal dog ikke være i slekt, i hvert fall ikke nær slektning, med «Optimist»-sangeren.

Fikk du med deg? Chrissy Teigen holdt fødselsdepresjonen hemmelig

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder