Glad i Norge: Den halvt norske modellen Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Her fra et arrangement i Hollywood i sommer.
Glad i Norge: Den halvt norske modellen Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Her fra et arrangement i Hollywood i sommer. Foto: Chris Pizzello AP

Chrissy Teigen skryter av Norge

RAMPELYS

Halvt norske Chrissy Teigen er i Oslo for første gang. Det blir mest sannsynlig ikke den siste.

Publisert:

Superparet Chrissy Teigen (32) og John Legend (38) har tatt turen til Oslo i helgen. Legend skal opptre på Nobels Fredspriskonsert på mandag sammen med blant andre Sigrid.

Fikk du med deg dette? Derfor dropper Alan Walker nobelkonserten

Teigen har norsk far, men det er første gang hun setter sine føtter i Oslo. Før hun ankom byen tvitret hun sine bortimot ni millioner følgere om de hadde noen tips til hva hun burde gjøre i den norske hovedstaden.

Flere hundre anbefalinger har tikket inn, hvor følgerne mener hun ikke kan gå glipp av en tur til blant annet Operaen og Frognerparken.

Teigen og Legend: Ga over 8000 kroner i tips

Ifølge Twitter er hun veldig positivt overrasket over hva hovedstaden har å by på.

Teigen, som er kjent for sine vittige kommentarer, sitt første oppdrag på plass i Norge å ta turen til Vigelandsparken hvor hun ser fram mot å se hundrevis av nakne skulpturer.

Teigen giftet seg med John Legend i 2013 og sammen har de datteren Luna. Nylig annonserte de på Instagram at venter sitt andre barn. Artisten har vært i Norge flere ganger, på tross av at det er kona som har norske slektninger – sist for en konsert i Oslo Spektrum i høst.

Flere av Teigen sine følgere påpeker også at hun burde ta kontakt med Jahn Teigen som hun deler etternavn med. Hun skal dog ikke være i slekt, i hvert fall ikke nær slektning, med «Optimist»-sangeren.

Fikk du med deg? Chrissy Teigen holdt fødselsdepresjonen hemmelig

Her kan du lese mer om