For første gang forteller Vendela Kirsebom sin ukjente historie.Det er umiddelbart vanskelig å se annet enn at hun er lys, blåøyd og vidunderlig vakker.

- Jeg vet ikke hvem min far er

- Kan du se på meg at jeg er halvt muslim? spør Vendela. Hun har nettopp byttet fra en temmelig gjennomsiktig hvit badedrakt til olabukser - fra supermodell til seg selv.

Frode Nakkim
ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Derfor tror Vendela at faren kanskje ikke har forstått hvem hun er dersom han har sett bildene av datteren som henger på plakater og pryder magasiner over hele verden.

- Jeg synes tyrkisk mat er ekstremt god og liker tyrkisk kultur, sier hun.

- Har du tyrkisk temperament også?

- Ja! Jeg blir veldig, veldig sint. Ikke sånn at jeg kaster ting, men jeg skriker og roper. På svensk! Når jeg går over til svensk hjemme, vet Olaf at det er best ikke å si noe. Men det går fort over, da.

- Hva gjør deg så sint?

- Nei, det kan være så mye. En eller annen diskusjon. Urettferdighet.

- Blir du sint på barna?

- Ja, det er klart man blir sint på sine barn. Det ville vært unaturlig ellers. «Nå MÅ dere kle på dere!», for eksempel. Men jeg har funnet ut at det ikke er noen vits i å skrike til dem. Det er bedre å snakke. De tar jo etter måten jeg oppfører meg på. Så det er blitt viktig å puste godt inn og ut før jeg tar helt av.

Men nå har vi fått en hund som jeg kan bli sint på også. I dag, for eksempel, spiste den frokosten som jeg hadde satt fram til barna og oss. Og så kastet den opp etterpå. Da skriker jeg på svensk til hunden også.

Stella er en fem måneder gammel vorsteher som viser seg å være utrolig vimsete og altetende.

- Men hun er veldig søt, da! Og det er gøy å løpe med henne. Men jeg er hard på å sende Olaf ut. Det er jo han som absolutt ville ha hund!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder