HÅRFINE: Robbie Williams var på fest med sitt «hår-idol» David Beckham og hans kone Victoria i Beverly Hills fredag kveld. Foto: Reuters

Robbie og Beckham på fest

(VG Nett) Popstjernen og fotballsupporteren Robbie Williams var på plass da hans «hår-idol» David Beckham åpnet fotballskole i USA.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Åpningen ble markert med en gedigen fest i Beverly Hills fredag kveld. Og Robbie fikk studere Beckhams hår på nært hold.

«Jeg har folk ansatt bare for å følge med på David Beckhams hår», spøker popstjernen i biografien sin. Han fikk lyst til å spare til lenger hår da han så Beckham gjøre det etter mohikaner-looken, men ombestemte seg da han fant ut at hodet hans ligna mest på en fotball.

Fredag var entertaineren, som også er kjent for sin fotballavhengighet, tilstede da åpningen av fotballskolen i Carson i California ble markert.

Fotballskolen er den andre fotballskolen i Beckhams navn.

- Jeg har åpnet en i London og nå åpner jeg en i L.A, sa Beckham, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Det handler om at barn kommer ned på jorda, vekk fra gatene, lærer om fotball og om kroppen sin og skader man kan få. Også handler det om å ha det gøy, sa fotballstjernen, som til daglig spiller for Real Madrid.

- For redd til å ringe

Robbie Williams har et spesielt forhold til David Beckham. I sin biografi skriver han at han ble fryktelig sjenert da han møtte Beckham på en nattklubb i Madrid.

- Jeg visste ikke om jeg skulle ta ham i hånden eller slikke ham i ansiktet, avslører han.

Og en gang var han for sjenert til å ringe tilbake etter at Beckham hadde ringt.

«Jeg ville ikke ringe ham fordi jeg var for redd», skriver Williams, som i likhet med Beckham er en stor stjerne og et idol for millioner av barn og unge verden over.

Gikk selv på fotballskole

Nå vil Beckham hjelpe andre barn med å bli stjerner.

Beckham har selv gått på fotballskole. Han fortalte til de fremmøtte at da han var ung gikk han på Bobby Charlton Soccer School og drømte om å bli en profesjonell fotballspiller.

Beckham forklarte videre at han er veldig fornøyd med at han nå kan gi andre barn den samme muligheten som han hadde.

Fotballskolene vil satse på barn i alderen 8 til 15 år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder