POENG: Denne uken var det Per Sandberg, Bahareh Letnes og Trine Haltvik som fikk færrest poengsum av dommerne og havnet nederst på listen. Foto: Espen Solli / TV 2

Per Sandberg førstemann ut av «Skal vi danse»

Per Sandberg og Bahareh Letnes sto begge i fare for å ryke ut, men det var til slutt den tidligere fiskeriministeren som måtte legge danseskoene på hyllen.

Forrige uke var det premiere på den femtende sesongen av dansekonkurransen, hvor tolv kjendiser fikk prøve seg på parketten for første gang.

Men ingen av deltagerne røk ut på den første sendingen.

Lørdag kveld sto det mellom Per Sandberg og Bahareh Letnes da en av deltakerne måtte sendes hjem. Men etter at poeng og seerstemmer var talt opp, ble det klart at førstnevnte røk ut.

Dermed ble det en kort dansehøst for Sandberg.

– Jeg hadde blitt utrolig lei meg dersom Bahareh hadde røket ut. Er det noen som fortjener å gå videre, er det henne. Derfor var det jubelbrøl fra min side da jeg ble danket ut og ikke henne, forteller Per Sandberg til VG.

Så du? Bahareh Letnes’ slapp seg løs i «Skal vi danse»

Han forteller at opplevelsen i «Skal vi danse» har vært surrealistisk.

– Jeg har ikke balanse, rytme og er i tillegg tonedøv. Ut ifra den konklusjonen, så har jeg klart meg veldig bra, sier Sandberg.

– Hva er planen videre nå?

– Nå skal jeg gå nederst i bunken og gjøre noe arbeid.

Under kveldens sending fikk «YouTuberen» Victor Sotberg (28) 36 poeng, og sikret seg dermed sesongens hittil høyeste poengsum.

Gikk ikke knirkefritt

Oppkjøringen til premieren forrige uke gikk ikke helt knirkefritt. Bloggeren Isabel Raad (25) måtte til legevakten med ribbeinsbrist etter et uhell på prøvene. Også tidligere blogger Emilie «Voe» Nereng (23) stilte på dansegulvet med ribbeinsbrist.

Fikk du med deg? Helene Olafsen er gravid

Det var svømmeren Aleksander Hetland (36) som imponerte dommerne mest forrige uke, og fikk den høyeste poengscoren med 34 poeng.

Dommerne ble imidlertid ikke like imponert av Per Sandberg, som havnet nederst på listen med en poengsum på 16 poeng.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder